Say it
Image default
Auto

Op zoek naar een rijschool in de regio Delft

Ik ben nu eindelijk 18 en ik wil zo graag mijn rijbewijs halen. Ik heb er erg lang voor gespaard en wil er nu echt voor gaan. Ik wil wel graag een rijschool Delft zodat het lekker in de buurt is aangezien ik zelf ook in de regio Delft woon. Ook wil ik graag een spoedcursus volgen. Ik ben net aangenomen op een pakketbezorging bedrijf en nu moet ik alles op de fiets doen. Dat is natuurlijk niet alles en daarom wil ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen door middel van een spoedcursus zodat ik zo snel mogelijk pakketjes kan bezorgen met een wagen. Veel vrienden van mij hebben gelest bij Starzz rijopleidingen. Ze hebben me veel positieve verhalen over de rijschool verteld alleen ik wil nog wel wat research doen want hun hebben een gewone rijopleiding gedaan en geen spoedcursus. Daarom wil ik even kijken of Starzz rijopleidingen ook een spoedcursus aanbiedt.

De spoedcursus

Na wat gezocht te hebben op het internet bleek ook dat Starzz rijopleidingen veel ervaring had met spoedcursussen, dit was natuurlijk erg fijn aangezien je al binnen ongeveer 2 weken je rijbewijs kon halen. Ik had mijn rijschool Delft wel gevonden dacht ik zo en ik besloot een proefles te boeken. De proefles ging erg goed en ik dacht dat ik er wel gevoel voor had. Ik besloot dat ik hier mijn rijopleiding wou gaan doen en begon aan mijn spoedcursus.

Geslaagd!

Het is de laatste tijd erg snel gegaan en erg goed ook. Twee en een halve week geleden begon ik aan mijn spoedcursus en nu ben ik geslaagd. Na 1 keer het examen gedaan te hebben ben ik gewoon geslaagd. Ik ben erg blij en kan nu met de wagen wek om pakketjes te gaan bezorgen. Ik ben erg blij met Starzz rijopleidingen en als iemand op zoek is naar een rijschool Delft dan moet je echt bij deze rijschool zijn.