Say it
Image default
Auto

Bij Paruzzi vind je dat ene VW onderdeel dat je zoekt

Voor Volkswagen onderdelen is de online shop van Paruzzi een uitstekend adres. Volkswagen is Europa’s grootste autofabrikant. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wolfsburg, Nedersaksen. Onder de Volkswagen AG groep vallen ook merken als Audi, Bugatti, Lamborghini en Porsche. Sinds 1960 is Volkswagen een beursgenoteerd bedrijf. In 2017 bedroeg de omzet € 230,7 miljard en de winst € 11,4 miljard. De marktkapitalisatie werd in maart 2018 vastgesteld op € 83,0 miljard. In de jaren ’70 van de vorige eeuw voerde Volkswagen twee grote veranderingen door.

In 1970 werd de Volkswagen K70 geïntroduceerd. Dit model had voorwielaandrijving en waterkoeling. Dit gold als breuk met het gevoerde beleid tot dan toe. De K70 werd niet goed verkocht. De Passat en de Golf die daarna werden ontworpen -volgens dezelfde principes -waren wel populair. En dat zijn ze nu nog steeds. Ook nieuw was dat zowel Volkswagen als Audi modellen voortaan samengesteld zouden worden volgens het zogenoemde bouwdoosprincipe. Dit houdt in dat onderdelen voor meerdere typen gebruikt kunnen worden. Hier kwam een kritisch geluid op: de twee merken zouden teveel op elkaar gaan lijken.

Kever onderdelen online bestellen

Zoek je een goede leverancier van Kever onderdelen. Bij Paruzzi kun je 24/7 online terecht. De verschillende parts zijn in groepen onderverdeeld om het zoeken zo gemakkelijk mogelijk te maken. De groepen zijn:

1: Motor;

2: Benzine, Uitlaat, Kachel;

3: Transmissie;

4: Vooras, Besturing;

5: Achteras, Differentieel;

6: Remmen, Velgen;

7: Bumpers t/m 7.1974, Chassis, Hand & Voetbedieningen;

8: Bumpers vanaf 8.1974, Carrosserie, Interieur;

9: Elektriciteit;

0: Diversen.

Op het gebied van remmen en velgen zijn onder meer de volgende parts direct leverbaar: een aluminium remvloeistof-reservoir, een remschoen set, een originele wieldop primer en diverse wielremcilinders. Hebben we het over de elektriciteit dan kun je een 6 volt spanningsregelaar, achterlicht chroomringen en accu’s bestellen bij Paruzzi. Dit is zomaar een greep, het voert veel te ver het volledige assortiment hier op te sommen.

 

https://www.paruzzi.com/nl/