Say it
Image default
Auto

Waar let je op met een tweedehandsauto?

Auto’s zijn zo normaal geworden in het dagelijkse leven, dat we eigenlijk niet meer zonder kunnen. Maar niet allee auto’s, ook vrachtwagens, bestelbusjes en de openbaar vervoer bus. Zonder al deze vervoersmiddelen, zouden we nooit ver van huis komen, we zouden nooit op vakantie kunnen gaan en verhuizen zou een hele klus zijn. Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende soorten en merken auto’s, dat het moeilijk is om een goede keus te maken. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden als je een nieuwe auto wil kopen. 

Bij een tweedehandsauto moet je op veel dingen letten. één van de belangrijkste hiervan is natuurlijk of alle officiële gegevens kloppen. Ook is het natuurlijk erg belangrijk of de auto schade heeft en in welke conditie het voertuig zich bevind. Is er sprake van roest, lekkage of krassen? Check ook hoe de auto eruitziet onder de motorkap.  

Let tijdens de proefrit op rare geluiden die je zou kunnen horen als je door bochten of over hobbels heen rijdt. Check de uitlaat en de kleur van het uitlaat gas. Het gas hoort kleurloos te zijn. Als het gas blauw, wit of grijs is, kan er ergens een probleem of lekkage zijn. 

Denk ook goed na over wat voor auto bij je past. Zoek je een gezinsauto? Een automaat? Iets elektrisch? Verdiep je dan goed in de mogelijkheden en opties onder die verschillende opties. Als je bijvoorbeeld heel erg slecht bent in achteruit inparkeren, is het misschien een goed idee als je een auto neemt met een goede achteruitrijcamera. Deze geeft een goed beeld van wat er achter je is. Je kan deze camera ook los kopen maar een achteruitrijcamera monteren is best een klus dus het is erg makkelijk als je een auto koopt waar hij al in zit. Dit scheelt een hoop extra geld en tijd. 

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl