Say it
Image default
Auto

Leasen een bestelwagen

Is er eigenlijk een reden waarom je niet een bestelwagen leasen zou? Denk maar eens aan alle voordelen die dit op zakelijk gebied voor jou te bieden heeft. Je weet bijvoorbeeld altijd precies waar je aan toe bent als ondernemer. Je betaalt iedere maand hetzelfde. Dit is vooral heel gemakkelijk wanneer je je begroting moet opstellen. Je weet precies wat je kwijt bent aan autokosten. Dus wanneer je dan wilt gaan investeren, dan weet je dat onverwachte kosten vanwege problemen met het wagenpark eigenlijk niet zullen optreden. Dit is echter slechts één van de vele voordelen die leasen te bieden heeft.

Waarom een bestelwagen?

Er is natuurlijk een reden waarom je juist voor een bestelwagen zou kiezen als je gaat leasen. Je bekijkt dit immers in de eerste plaats vanuit zakelijk oogpunt. Een bestelwagen kan je bijvoorbeeld zo laten inrichten zodat hij ideaal geschikt is voor de werkzaamheden die jij met je onderneming uitvoert. Zo kan je hem bijvoorbeeld ook laten voorzien van inbouw in het laadgedeelte. Denk aan een aantal vakken of kasten waar je de materialen die je vervoert in kunt opslaan. Vaak kan je dit rechtstreeks bij de leasemaatschappij laten verzorgen. Zo heb je dus een ideaal bedrijfsmiddel in handen dat precies op maat is.

Geen vast merk, volkswagen caddy leasen 

Wanneer je besluit tot leasen over te gaan, dan zal je merken dat de keuze zeer uitgebreid is. Je kunt namelijk uit werkelijk elk type bestelwagen kiezen. Anders dan een dealer is een leasemaatschappij over het algemeen namelijk niet aan een merk gebonden. Daardoor is dus elk type mogelijk. Dit maakt het vooral efficiënt. Je kijkt immers altijd het eerst naar wat zakelijk voor jou het meest aantrekkelijk is. Ook dat kan als een voordeel van leasen worden gezien. Zeker ook omdat je ook regelmatig kan wisselen, bijvoorbeeld aan het einde van het contract van de lease.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen