Say it
Image default
Auto

Een Transporter bus leasen voor de zaak

Heeft je bedrijf een nieuwe bus nodig en wil je een goede bus leasen voor het vervoeren van personen of ladingen? Dan kun je een keuze maken uit de meest uiteenlopende bedrijfsbussen. Er zijn steeds meer bedrijfsbussen beschikbaar voor de lease. Er komen dan ook steeds meer leasebedrijven bij die zich (ook) richten op de zakelijke markt. Voor de particulieren is er speciaal private lease, waarbij verder geen opties zijn. Zakelijk zijn er wel meerdere leasemogelijkheden, zoals onder meer operational lease en short lease. Eén van de meest populaire bussen voor het zakelijk leasen is de Volkswagen Transporter.

Voordelig een Volkswagen Transporter leasen

Je kunt voordelig een Volkswagen Transporter leasen bij verschillende leasemaatschappijen. Er zijn meerdere varianten beschikbaar, dus het is goed om even aandacht te besteden aan het kiezen van de juiste variant. Niet alle uitvoeringen zijn ook daadwerkelijk bij ieder leasebedrijf beschikbaar voor zakelijk leasen, dus ook dit is nog een puntje van aandacht. De leaseprijzen zijn per bedrijf verschillend. Dit heeft te maken met het feit dat de prijzen niet per auto worden vastgelegd, maar zelf bepaald mogen worden door de leasebedrijven zelf. Het kan dus zijn dat je jezelf enkele tientallen tot wel honderden euro’s kunt besparen door de prijzen van de diverse maatschappijen met elkaar te vergelijken.

Let ook op bijkomende zaken, bij zakelijk leasen 

Wil je een bus leasen, ongeacht welk merk of model, dan is het ook belangrijk om verder te kijken dan enkel de leaseprijs. Denk aan onder meer de looptijd, de leasevorm, de garanties, de eventueel bijkomende kosten en de algemene voorwaarden. Ook kun je via de zoekmachine even kijken hoe de ervaringen zijn met een bepaald leasebedrijf. Zo weet je al snel of het inderdaad een goede keuze is of niet. Tot slot is het raadzaam om te kijken naar de hoogte van je eigen risico bij het leasecontract van de bus. Dit is goed om te weten voor als je schade rijdt.  

https://www.zakelijkautoleasen.nl/