Say it
Image default
Vervoer en transport

Noot Personenvervoer

Voor een touringcar huren ben ik naar Noot Personenvervoer gegaan. En dat beviel mij hartstikke goed! Daarom heb ik daar dan ook een verhaal over geschreven. Onder andere over waarom wij een touringcar willen huren, hoe wij Noot Personenvervoer hebben gevonden en natuurlijk hoe het vervoer van die dag ging.

Dagje-uit

Wij willen een touringcar huren voor een dagje-uit. Echter hadden wij nog geen idee waar wij dan naartoe wilden gaan. Daarom waren wij zo blij dat we op de website van Noot Personenvervoer een heel overzicht vonden van mogelijkheden. Wij kwamen daarop omdat we gingen Googelen op ‘touringcar huren’. En vervolgens kwamen wij dus terecht op noot.nl. Vervolgens lazen wij dat zij perfect in te huren zijn voor wanneer je een touringcar nodig hebt bij bijvoorbeeld een dagje uit. En dat zij ook dat dagje uit zelf volledig kunnen regelen. Dit door middel van hun connecties die zij bij vele musea etc. hebben. Wij hebben dan ook contact met hen opgenomen om aan te geven dat wij graag een touringcar bij hen willen huren. En dat we ook op de website de mogelijkheid zagen om het organiseren van het dagje uit volledig uit handen te laten nemen. En dat we daar ook geïnteresseerd in waren. Vervolgens vroegen ze bij Noot om welke doelgroep het ging etc.

Uiteindelijk is er gekozen voor een rondvaart met alles erop en eraan. Wij hebben daarnaast de dag afgesproken van wanneer dat zou gaan plaatsvinden. En de opstapplek + tijdstip.

Zeer tevreden

Toen de dag was aangesproken stonden de twee touringcars van Noot Personenvervoer al klaar! Vervolgens stapte iedereen in en konden we op tijd vertrekken naar de rondvaart toe. Het dagje zelf was echt perfect geregeld. We werden bijvoorbeeld eerst in een restaurant ontvangen met koffie / thee en gebak. Ook het vervoer was hartstikke goed.