Say it
Image default
Beauty en verzorging

Kies voor permante make-up uit Amsterdam

Zou u er graag op elk moment van de dag perfect uit willen zien? Dan is goede permanente make-up uit Amsterdam voor u. Permanente make-up Amsterdam is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Door uw verzorgde uitstraling ontstaat een ongekend gevoel van schoonheid én vrijheid. Want permanente make-up geeft direct een langdurig resultaat.

Mogelijkheden voor permanente make-up Amsterdam

U heeft keuze uit verschillende mogelijkheden voor het laten aanbrengen van permanente make-up in Amsterdam. Wij kunnen uw ogen voorzien van een permanente eyeliner. Deze kan aan de bovenkant of aan de onderkant individueel worden aangebracht, maar het is ook mogelijk om boven en onder ooglid te voorzien van een eyeliner. Daarnaast kunnen wij permanente make-up aanbrengen tussen uw wenkbrauwen. We kunnen dunne, ongelijke wenkbrauwen met permanente make-up corrigeren en tevens opvullen waardoor ze er weer voller uit komen te zien. Een andere mogelijkheid van de permanente make-up is het aanbrengen van lipliner. Uw lippen worden omlijnd met de door u gewenste pigmentkleur. Deze kleur kan overeenkomen met uw eigen lipkleur of u kiest voor een iets donkere kleur. De lijn kan net iets buiten uw natuurlijke liplijn worden aangebracht zodat uw lippen voller lijken. Ook kunnen wij zo ongelijke lippen corrigeren. Bij alle soorten permanente make-up bespreken wij van tevoren wat de mogelijkheden zijn en wat uw wensen zijn. De schoonheidsspecialiste kan u daarbij adviseren. Pas als de kleur en de vorm helemaal naar uw wens zijn zullen wij de permanente make-up aanbrengen.

Een afspraak maken

Wilt u ook niet meer elke dag make-up aanbrengen en weer afhalen? Kies dan voor permanente make-up uit Amsterdam. U kunt een afspraak maken voor een intake gesprek en dan bespreken we uw wensen.  Daarna plannen we een behandeling voor het aanbrengen van permanente make-up. Zo ziet u er altijd elke dag verzorgd en opgemaakt uit.