Say it
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van een krullenkapper

Voor het knippen van een kapsel met krullen zijn andere technieken vereist dan voor het knippen van steil haar. Om die reden gaat het knippen van gekruld haar bij een normale kapper vaker mis dan je denkt. De mensen komen dan thuis met een kapsel waar zij eigenlijk niet zo blij mee zijn. Erg vaak is er dan teveel haar afgeknipt of kloppen de verhoudingen niet helemaal. Met een Krullen kapper Arnhem kan dit worden voorkomen. Een krullenkapper is namelijk gespecialiseerd in het knippen van gekruld haar. Zij weten precies wat zij doen en een mislukt kapsel zal dan niet meer voorkomen.

Meer aandacht en precisie

Een krullenkapper besteed een stuk meer tijd en aandacht aan de krullen van een klant, dan normale kappers. Mensen met steil haar die enkel de puntjes geknipt willen hebben staan binnen de kortste keren weer buiten de salon, omdat dit gewoonweg een stuk makkelijker en sneller gaat. Veel kappers zijn geneigd om even veel tijd te besteden aan een klant met krullend haar, terwijl zij veel meer aandacht en tijd nodig hebben voor het mooi knippen van de haren. Doordat zij gehaast te werk gaan worden er sneller fouten gemaakt. bij een krullenkapper zal dit niet het geval zijn.

De juiste verzorgingsproducten voor jouw haar

Als je zelf krullen hebt dan zul je wel weten hoeveel verzorgingsproducten iemand met krullend haar gebruikt en nodig heeft. Deze producten zijn anders dan de spullen die mensen met steil haar gebruiken voor in hun haren. Bij een krullenkapper hebben zij precies de juiste verzorgingsproducten op voorraad voor mensen met gekruld haar. Op die manier weet jij zeker dat jij goed zit met de producten die jij in jouw haar krijgt of die jij aanschaft. Alle producten zijn immers uitgezocht voor mensen met dezelfde textuur haar als jij zelf hebt.

https://naturehairexperience.nl