Say it
Image default
Beauty en verzorging

DEHYDRATIELIJNEN VERSUS RIMPELS: WAT IS HET VERSCHIL?

Wanneer uw huid gedehydrateerd is, heeft uw huid een tekort aan vocht en kunnen er uitdrogingslijntjes op uw huid verschijnen. Hoewel deze op rimpels kunnen lijken, zijn uitdrogingsrimpels en rimpels eigenlijk verschillend. Hoewel rimpels meestal dieper zijn dan uitdrogingsrimpels, kunt u met beide te maken krijgen als uw huid uitgedroogd is. Lees meer over het verschil tussen uitdrogingslijntjes en rimpels in ons artikel.

Fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering horen bij het leven, maar dat betekent niet dat u ze als uw lot hoeft te accepteren. Ontdek of een korean skincare antirimpelcrème of -serum het beste voor u is, plus de beste producten om elk type rimpel aan te pakken. Uw huid begint tekenen van ouderdom te vertonen (maar nog geen echte rimpels). Wat moet u doen? Hoewel er eindeloos veel factoren kunnen zijn die bijdragen aan het ontstaan van fijne lijntjes (trouwens, hier lees je hoe je van fijne lijntjes afkomt), is de eerste stap om een preventieve aanpak te kiezen.”

Het lijdt geen twijfel dat rimpels en fijne lijntjes een volkomen normaal onderdeel van het ouder worden zijn. Maar dat betekent niet dat je ze moet omarmen als een deel van het leven. Gelukkig kunt u, door een goede anti-rimpel COSRX huidverzorgingsroutine aan te houden, het verschijnen van zowel nieuwe als oude rimpels helpen minimaliseren. Door de behoeften van uw huid te begrijpen en producten te gebruiken waarvan bewezen is dat ze de textuur gladstrijken en diepe plooien verminderen, kunt u helpen rimpels tijdelijk uit het zicht te houden.

Uitdrogingsrimpels zijn anders dan rimpels omdat ze niet permanent zijn. Ze ontstaan wanneer je huid te veel water verliest in plaats van te verouderen. Een droge huid is het meest voorkomende huidtype dat last heeft van uitdroging, maar zelfs mensen met een vette huid kunnen er last van hebben als gevolg van het weer of keuzes in levensstijl. Als je denkt dat je uitdrogingsrimpels hebt, ben je niet de enige – veel patiënten vragen dermatologen hoe ze deze kunnen behandelen. Gelukkig kan een combinatie van topische behandelingen en een gezondere levensstijl helpen om ze minder zichtbaar te maken.

https://www.kocosmo.nl/