Say it
Image default
Beauty en verzorging

Voor een elektrische tandenborstel ga je naar Tandartswereld.nl

Niet voor niets poetsen de meeste mensen (57%) hun tanden met een elektrische tandenborstel. Als u elektrisch poetst dan reinigt u uw gebit veel grondiger dan wanneer u handmatig poetst met een tandenborstel. Tandartswereld.nl biedt elektrische tandenborstels met passende opzetborstels en tandpasta en andere mondverzorgingsproducten zoals mondwater en floss. U vindt bij Tandartswereld.nl de gerenommeerde merken als Oral-B en Philips Sonicare voor elk gebit: tandenborstels voor de dagelijkse grondige reiniging, voor gevoelige tanden, voor een wittere uitstraling en voor het melkgebit van uw kinderen. Het design van de tandenborstels voor kinderen vanaf 3 jaar is met mooie Disneyfiguren een streling voor het oog van uw kroost. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Onze levertijden zijn zeer kort en u betaalt geen verzendkosten. Om de echtheid van de producten te garanderen kopen wij rechtstreeks in bij onze leveranciers.

Oral-B

De Oral-B elektrische tandenborstel verwijdert tandplak op krachtige wijze en is gemakkelijk in gebruik. Met de Oral-B producten die wij bieden kunt u uw persoonlijke voorkeur van poetsen helemaal realiseren. Voor de standaard dagelijkse reiniging heeft Oral-B de CrossAction borstelkop die met de haren uw tanden en kiezen helemaal omhult voor een zeer grondige reiniging. Voor gevoelige tanden bieden wij een borstelkop van Oral-B met zachte dunne haren (bijvoorbeeld de OralB iO Sensitive Edition). Het 3D-White model is geschikt voor u als u uw gebit wilt polijsten en gaat voor een witte uitstraling. Wij bieden de complete series van Oral-B met keuze uit meerdere modellen. Wij bieden ook de Oral-B iO serie aan voor sublieme poetsresultaten. Niet voor niets beveelt meer dan 90% van de tandartsen dit revolutionaire type aan.

Philips

Tandartswereld.nl heeft voor u een ruim aanbod van Philips Sonicare elektrische tandenborstels. Philips gebruikt de sonische technologie waarbij de borstelkop constant trilt. Het bootst het handmatig poetsen na terwijl u in een poetsbeurt ruim duizend poetsbewegingen meer maakt. De elektrische tandenborstels van Philips geven een aangename poetservaring en verwijderen heel veel tandplak door de sonische borstel waardoor de kwaliteit van het tandvlees verbetert. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan sonische elektrische tandenborstels van Philips met productvarianten voor dagelijks poetsen, voor gevoelige tanden, voor ontstoken tandvlees, voor wittere tanden en voor kinderen. De elektrische tandenborstels hebben een EasyStart-programma als extra functie. Hiermee went u in 14 dagen rustig aan de sonische bewegingen doordat de poetssnelheid in het begin wordt aangepast.

DUO sets

Wij bieden van Oral B en Philips DUO sets aan in ons assortiment. Met een DUO set koopt u een set van twee elektrische tandenborstels voor een heel aantrekkelijke prijs. Onze service is snel en doeltreffend. Heeft u vragen of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar. U bereikt onze deskundigen met WhatsApp of u vult een formulier in op de website.

Wilt u meer informatie bekijken en een elektrische tandenborstel bestellen bij Tandartswereld.nl?

https://www.tandartswereld.nl/