Say it
Image default
Woningen

Ontwerp idee voor thuisbioscoop in woonkamer

Uw huis moet uw toevluchtsoord zijn om te ontspannen, gasten te ontvangen en levenslange herinneringen te creëren met uw dierbaren. Wanneer je je hedendaagse woonkamer omtovert tot een thuisbioscoop met Cinemawall, wordt een avond Netflix-streaming van je favoriete films veel spannender. U kunt uw hedendaagse woonkamer omtoveren tot de ideale thuisbioscoop met behulp van de volgende hints en suggesties.

Laat een bioscoop muur maken

Een bioscoop wand is ideaal als vervanging voor een tv-meubel. Ook is hij perfect te combineren met een elektrische haard. Bioscoop Wand met open haard is als een meubel op maat, alle bekabeling en andere apparatuur is netjes weggewerkt. Als u een bioscoop wand in uw huis heeft laten maken door professionals, kunt u er zeker van zijn dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en de beste afwerking garandeert.

Kies het juiste meubel voor thuisbioscoop

De salontafel is een constant symbool van stijl en zorg. U moet er echter voor zorgen dat uw salontafel nog steeds bruikbaar is als u van plan bent uw woonkamer als uw thuisbioscoop ruimte te gebruiken. In plaats van het oppervlak te decoreren, laat je ruimte over voor je eten en drinken en bedenk je inventieve manieren om design toe te voegen.

Kies de juiste verlichting

De verlichting voor uw thuisbioscoop is misschien nog wel belangrijker dan de tv- en geluidsapparatuur die u aanschaft. Je hele ervaring met het kijken van films thuis kan teniet worden gedaan als je slechte verlichting beslissingen neemt. Als het te fel is, zal je tv het licht weerkaatsen, waardoor het moeilijk is om naar te kijken. Als het te laag is, kun je je eten niet oppakken zonder iets te morsen. Kies daarom het beste voor eigentijdse staande lampen. Ze verlichten de ruimte met zachte verlichting die je ontspant en hebben een stoffen kap die een warme gloed uitstraalt.

Koop een slimme projector en een intrekbaar scherm

Iedereen kan een thuisbioscoop opzetten, zelfs als je in studio-appartementen woont. Een beetje creativiteit en eventueel wat toevoegingen met een sci-fi thema zijn voldoende. Het kopen van een mobiele slimme projector en intrekbaar scherm is de enige truc om van uw krappe kamer een thuisbioscoop te maken. Deze kunnen uw muur veranderen in een groot bioscoopscherm dat ideaal is voor het weergeven van uw favoriete films. Bovendien, aangezien de meeste van hen aan het plafond zijn bevestigd en oprollen wanneer ze niet in gebruik zijn, nemen ze geen muur ruimte in beslag.