Say it
Image default
Aanbiedingen

Hoe organiseer je een geslaagd kinderfeestje met een springkussen?

 

Een springkussen kan een geweldige aanvulling zijn op elk kinderfeestje. Niet alleen zorgt het voor vermaak voor de kleintjes, maar het helpt ze ook wat energie te verbranden. Hier volgen een paar tips voor een geslaagd kinderfeestje met een springkussen. Lees het blogartikel snel en ontdek hoe je een onvergetelijk kinderfeestje organiseert.

 

1. Zorg voor voldoende ruimte. 

Een springkussen neemt nogal wat ruimte in beslag, dus zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt in je achtertuin of waar je het feestje ook organiseert. Je moet er ook voor zorgen dat er genoeg ruimte is voor de kinderen om in de rij te gaan staan en om de beurt op het springkussen te springen.

 

2. Maak de groep niet te groot 

Het klinkt misschien als een heel goed idee om zomaar een hele klas of voetbalteam uit te nodigen bij een kinderfeestje, maar dit is niet altijd het geval. Bedenk welke vriendjes en vriendinnetjes echt aanwezig moeten zijn en maak een selectie. Met een groep van 30 kinderen valt er simpelweg niet op te passen. Een ander voordeel van een kleinere groep is dat iedereen meer kan springen.

 

3. Kies de juiste maat.

Springkastelen zijn er in alle soorten en maten, dus zorg ervoor dat je er een kiest die geschikt is voor de leeftijdsgroep van de kinderen die het feestje zullen bijwonen. Je wilt niet dat de kleintjes overweldigd raken of dat de oudere kinderen zich gaan vervelen.

 

4. Stel een aantal regels op.

Om ongelukken te voorkomen is het belangrijk om enkele regels op te stellen voordat je de kinderen loslaat op het springkussen. Bijvoorbeeld: niet duiken, geen eten of drinken, en geen schoenen toegestaan.5. Houd altijd toezicht. Ook al heb je regels opgesteld, het is belangrijk om toezicht te houden op de kinderen terwijl ze op het springkussen spelen. Ongelukken kunnen in een oogwenk gebeuren, dus je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen!

 

Springkussen huren voor een kinderfeestje 

Een springkussen kan een elk kinderfeestje net iets specialer maken. Houd deze tips in je achterhoofd en je weet zeker dat je een geslaagd evenement organiseert! Op zoek naar een plek om een springkussen te huren? Neem eens een kijkje bij Bubbelbal!