Say it
Image default
Woningen

Hoe raak je minder snel je sleutels kwijt?

Hoe raak je minder snel je sleutels kwijt?

Dit artikel gaat over hoe u kunt voorkomen dat u uw sleutel kwijtraakt. We geven u geeft praktische tips om te voorkomen dat je een sleutel kwijtraakt. Ook wat advies over wat u moet doen als u uw sleutel verliest.

De eerste tip is om je sleutels in een tas of in de zak van je broek te dragen, niet in je hand. Zo voorkom je dat je ze laat vallen en zijn ze gemakkelijker te vinden als je ze nodig hebt. De tweede tip is om de sleutels met een draad te bevestigen zodat ze altijd verbonden zijn en niet los kwijt kunnen. De derde tip is dat de auteur aanbeveelt om een sleutelkoord te gebruiken voor sleutels die vaak op het werk worden gebruikt, zoals huis- en autosleutels, zodat je ze om je nek kunt dragen en er de hele dag bij kunt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vallen of het verliezen van de sleutels.

Nog meer tips

Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat u een sleutelhanger met een lus of clip hebt. Dit zorgt ervoor dat de sleutels niet zomaar van je riemlus glijden en verdwalen. Het tweede ding is om je sleutelhanger te bevestigen aan iets dat niet gemakkelijk kan worden verplaatst. Dit kan een rits aan je broek zijn, de riem van je tas of zelfs de riemlus van je spijkerbroek. Zo kun je, mocht je een van je sleutels laten vallen, deze snel en gemakkelijk terugvinden. . Het derde dat u kunt doen, is een lanyard gebruiken. Dit is een koord of stof die u om uw sleutelhanger kunt doen of aan uw riemlus kunt knippen. Zo blijven de sleutels aan je vast en voorkom je dat ze eraf vallen en ook nog eens kwijtraken.

Wat te doen als je ze bent kwijtgeraakt?

Mocht je ze toch zijn kwijtgeraakt dan staat de expertslotenmaker altijd voor je klaar. Uit een onderzoek is namelijk gebleken dat 1 op de 3 mensen maandelijk een sleutel kwijtraakt. Vooral de slotenmaker Leiden krijgt hier veel belletje over.

 

https://www.expertslotenmaker.nl/