Say it
Image default
Dienstverlening

Hulp bij scheiding Culemborg

De Mare Mediation gaat mij helpen met de scheiding Culemborg. Afgelopen maand hebben ik en mijn vrouw besloten een punt achter ons huwelijk te zetten. Dit was een moeilijke beslissing en allebei hebben we het er nog erg moeilijk mee. Echter zijn we beide niet bekent met de stappen die wij nu moeten gaan nemen en zoeken wij hulp bij scheiding Culemborg. Deze hulp zijn wij samen gaan zoeken bij een mediator. In deze blog lees je wat een mediator voor je kan betekenen bij een scheiding en voor welke mediator wij gekozen hebben.

Zoeken naar mediator voor scheiding Culemborg

Nadat we besloten hadden te gaan scheiden zochten wij hulp bij scheiding Culemborg. Deze hulp zijn wij niet gaan zoeken bij een advocaat, maar bij een mediator. Een advocaat is een belangenbehartiger en dat is niet wat wij zochten. Wij zoeken een onafhankelijke en professionele bemiddelaar. Die ons verder helpt om de juridische problemen op te lossen. Deze mediator zijn wij gaan zoeken via internet. Al snel kwamen wij op de website van De Mare Mediation uit. En hen hebben wij benaderd om ons te gaan bijstaan in de scheiding. Wij hebben hen benaderd omdat zij betrouwbaar op ons over kwamen, ze hebben al jaren ervaring en ook het tarief stond ons aan.

Mediation

Inmiddels zijn wij al enkele keren bij scheiding Culemborg van de Mare Mediation geweest. Zij helpen ons met alle dingen die we moeten regelen, en dat zijn er nog wel wat. Dankzij een mediator worden allebei onze belangen behartigd en is de scheiding niet uitgelopen op een vechtscheiding! Zoek jij ook een mediator? De Mare Mediation kan ik u van harte aanbevelen. Ze zijn eerlijk en oprecht en helpen je overal waar nodig is. Neem een kijkje op demaremediation.nl/37197/Scheiding-Culemborg voor meer informatie of neem eens contact met ze op en laat al je vragen beantwoorden.