Say it
Image default
Webdesign

Aanrader: SiteToGo

Laatst zocht ik een webdesign bureau omdat ik graag een website wil laten maken. Daarvoor ben ik op het internet gaan zoeken. En zodoende kwam ik op de website van SiteToGo terecht. Zij stonden bovenaan in Google. En dat vind ik heel erg belangrijk voor mijn eigen website. Want zo tonen zij natuurlijk wel degelijk aan dat ze er veel verstand van hebben, van het hoger in Google komen.

Website voorbeelden

Alleen is het belangrijkste natuurlijk hoe de website eruit komt te zien. Daarom ben ik bij hun voorbeelden gaan kijken. En daar zag ik de meest prachtige websites staan! Helemaal mooie ontwerpen en indelingen met fantastische kleurencombinaties. En het viel mij ook op dat de websites allemaal op conversie geoptimaliseerd waren. Want ik heb van te voren al gelezen dat het erg belangrijk is dat bezoekers over de website gestuurd worden. En natuurlijk dat ze goed geoptimaliseerd zijn voor Google. Zo krijg ik voor mijn startende onderneming lekker veel klanten!

Website laten maken door SiteToGo

Ik heb SiteToGo opgebeld en aangegeven dat ik graag een website laten maken wil. Daarbij reageerden zij direct enthousiast! Degene aan de andere kant van de lijn vertelde mij dat nog enige dingen over hun werkwijze. Bijvoorbeeld dat wanneer ik door SiteToGo een website laat maken, de website bouwer telefonisch contact met mij opneemt over hoe het eruit moet komen te zien. En dat er daarna nog een correctieronde is. Zo heb je vervolgens als het goed is precies de website die jij helemaal voor ogen had! Dit klonk allemaal heel erg goed. En ook de vaste prijs van €450,- ligt, in vergelijking met andere webdesign bureau’s, heel erg laag.

Uiteindelijk heb ik dan ook voor SiteToGo gekozen. En met succes! Want mijn website is prachtig geworden! Ik kan iedereen dan ook aanraden naar hen toe te gaan wanneer je een simpele maar representatieve en informatieve website wilt laten maken.

Kijk anders voor meer informatie eens op hun website: www.sitetogo.nl