Say it
Image default
Bedrijven

Salarisverwerking en personeelsadministratie

CBBS is een organisatie die voor u klaarstaat om uw vragen betreft personeelsadministratie en loonadministratie op te lossen en uw taken uit handen te nemen, zodat u als klant minder zorgen heeft en wil zien dat de processen zo spoedig mogelijke verlopen. Maar waarom zou u kiezen voor CBBS? CBBS is als organisatie niet zo groot. En dat heeft vele voordelen. Dat houdt in voor u als klant in dat u heel gemakkelijk de juiste persoon kunt bereiken. En dat CBBS weet wie u bent; u bent niet zomaar een nummertje. En dat element van persoonlijke behandeling zorgt ervoor dat je je meer vertrouwd voelt. Dat vertrouwen is belangrijk, want het is de basis voor een succesvolle samenwerking.

Het consultant bureau CBBS is ondanks het compacte formaat wel vliegensvlug CBBS voert salarisadministratie uit voor de ongeveer 200 medewerkers van de firma Merwe. De firma Merve levert om 11:00 de salarismutaties aan en dan zorgt CBBS ervoor dat dezelfde dag voor vier uur de loonstroken compleet zijn en aangeleverd worden. CBBS heeft een service voor de klanten waarbij de salarisservice wordt versoepeld. Het implementeren en gebruik maken van de software kan minnen een maand gebeurd zijn. Hiermee lopen de salarisberekeningen net wat soepeler.

Verder is CBBS een expert op gebeid van de cao. Zowel complexe als minder complexe collectieve arbeidsovereenkomsten kennen geen geheimen meer voor CBBS. CBBS zorgt dat ze op de hoogte is van alle complexe en minder complexe cao’s. Ook is CBBS op de hoogte van ontwikkelingen die specifiek zijn aan de branche. Zo zijn ze bijvoorbeeld op de hoogte van de CAO Schilders en andere ambachten. Dit heeft as bedoeling dat voor de klanten van CBBS een deel van de zorgen worden ontnomen. De klant heeft zo weinig mogelijk omkijken naar de processen. De klant van CBBS heeft meer tijd voor de kerntaak: ondernemen.