Say it
Image default
Zorg

Eerlijke basispremie zorgverzekering 2023

De premie voor uw ziektekostenverzekering is al hoog genoeg. U wilt dus een zo eerlijk mogelijke premie, zonder allerlei extra kosten. Hiervoor bent u bij zorgverzekeraar Salland aan het juiste adres. Wij hanteren een eerlijke basispremie zorgverzekering 2023. Hieruit hoeven we geen winst te halen, maar we besteden een deel hiervan juist aan het verbeteren van de zorg. Zo weet u zeker dat uw geld zinvol besteed wordt. Zorgverzekeraar Salland is er voor iedereen die in de gelijknamige regio woont. We zijn dus een kleinschalige organisatie, waardoor we oog kunnen hebben voor onze klanten.

Meer voordelen van een Salland zorgverzekering

U kunt bij Salland terecht voor een basisverzekering, maar daarnaast bieden we ook diverse aanvullende verzekeringen. We hebben er maar liefs vier samengesteld, zodat er altijd een verzekering bij zit die goed aansluit op uw zorgbehoeften. Maakt u veel kosten bij de tandarts? Ook dan zit u goed bij Salland. We bieden drie tandartsverzekeringen, elk met een andere dekking per kalenderjaar. Wilt u graag werken aan een goede gezondheid? Dan kunt u met een verzekering van Salland rekenen op inspiratie en tips om in kleine stapjes toe te werken naar een betere gezondheid. Bij Salland houden we rekening met de wensen en behoeften van iedereen.

Goede zorg dicht bij huis

Wanneer u behandeld moet worden, dan wilt u dit graag zo dicht mogelijk bij huis. Een ander belangrijk punt is dat u niet te lang op zorg hoeft te wachten. Bij Salland doen we er alles aan om de beste zorg in uw omgeving te vinden, zonder lange wachtlijsten. Daarnaast gaan we graag zelf in gesprek met zorgaanbieders in de regio, zodat we afspraken kunnen maken over de kwaliteit en de kosten van behandelingen. Hier zijn wij dan ook goed van op de hoogte. Wel zo handig. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

https://www.salland.nl/