Say it
Image default
Woning en Tuin

Zoektocht naar lamelparket

Graag leg ik in dit artikel mijn zoektocht naar lamelparket uit. Uiteindelijk ben ik zeker geslaagd! En dat allemaal dankzij Bax Houthandel. Ik kwam namelijk op hun vestiging uit en ben daar perfect geholpen in ingelegd. Omdat ik zo tevreden over hen ben, zet ik dat graag hier op papier.

Waar lamelparket kopen?

Ik had mij al wat ingelezen over lamelparket en vroeg mij alleen nog af waar ik dat het beste kon gaan kopen. Om daar antwoord op te krijgen ben ik gaan zoeken naar vloerenwinkels hier in de buurt. En ben ik daar vervolgens naartoe gegaan. De eerste bleek alleen heel erg klein te zijn. En niet de mogelijkheden te hebben waar ik wel naar zocht. Vervolgens kwam ik terecht bij Bax Houthandel. Daar werd ik hartelijk ontvangen. En vroegen ze waar ik naar op zoek was. Ik gaf aan dat ik graag een nieuwe houten vloer zou willen voor in mijn woning. En dat ik mij al wel een beetje had ingelezen. En dat daardoor mijn voorkeur uitging naar lamelparket. De verkoper reageerde direct enthousiast en nam mij mee naar hun assortiment. Dat zag er in ieder geval hartstikke goed uit! In de winkel zelf waren alle houten vloeren heel mooi opgesteld en verdeeld per houtsoort over de ruimte. Ook hadden ze met lichten op de houten vloeren een heel mooi effect gecreëerd. Het lamelparket zag er ook heel erg goed uit. Daarnaast stonden er voorbeelden bij van waar ze die houten vloeren al eens gelegd hadden. Natuurlijk is het handig om daar dan wel zeker van te zijn dat ze er ervaring mee hebben. Zo is de kans op een goede kwaliteit alleen maar hoger.

Ik heb daar dan ook lamelparket gekocht. En bij thuiskomst de afmetingen doorgegeven aan hen. Daarop zijn zij aan de slag gegaan met het op maat maken van de vloer. Die zij er vervolgens ook ingelegd hebben.