Say it
Image default
Woning en Tuin

Schuifpuien, de achterdeuren anno 2017

De meeste mensen hebben nog een reguliere achterdeur, maar bij ons in de buurt zijn veel mensen overgestapt op schuifpuien.

Toen mijn buurvrouw mij hier laatst over vertelde had ik er niet een goed beeld van, ze vertelde dat ze bij Schipper Ede naar binnen was gelopen en dat de adviseur haar een aantal schuifpuien had laten zien in de showroom. Hiervoor was ‘schuifpui’ ook nog een onbekend woord voor haar.

Even voor de duidelijkheid, schuifpuien zijn verschuifbare geveldelen tussen woonkamer en achtertuin, meer dan vijfennegentig procent van de oppervlakte bestaat uit glas. Schuifpuien brengen veel voordelen met zich mee, ik zal u in deze blog een aantal van deze voordelen vertellen.

De positieve punten van schuifpuien

Zoals ik in de bovengenoemde alinea al vertelde brengen schuifpuien veel voordelen met zich mee. Veel mensen zien de ruime doorgang toch wel als het grootste voordeel van schuifpuien, het is erg praktisch als er veel mensen in huis zijn of als er spullen van binnen naar buiten moeten worden verplaatst. Een voordeel wat ook veel mensen noemen is dat ze vinden dat woningen een stuk modernere look hebben na het plaatsen van schuifpuien. Natuurlijk is dit niet voor iedereen een voordeel, maar de trend is toch wel dat mensen willen dat hun huis mee gaat met de tijd. Persoonlijk vind ik het grootste voordeel nog de hoeveelheid extra licht die er in de kamer komt nadat de schuifpui geplaatst is. Schipper Ede heeft vorige week bij ons de schuifpui gemonteerd, deze zit aan de juiste kant zodat in de middag de zon recht in de woonkamer schijnt. Natuurlijk hecht iedereen waarde aan verschillende factoren, echter kan ik mij haast niet voorstellen dat er geen een van de voordelen u aanspreekt. De montage van Schipper Ede was ook erg positief, alles verliep snel en zonder moeilijkheden.

Schipper Ede geeft advies

Ik ben een iemand die beperkte kennis heeft van schuifpuien, ik kan u de voordelen vertellen, maar hier stopt het. Bij Schipper Ede hebben ze deskundigen in dienst die letterlijk alles van schuifpuien weten en u hier alles over willen vertellen, kom dus eens langs in de showroom!