Say it
Image default
Woning en Tuin

Een mooie lichtstraat laten plaatsen

Je kunt tegenwoordig een mooie lichtstraat goedkoop laten plaatsen. Genieten van een mooie lichtstraat in de woonkamer of slaapkamer is niet langer alleen voor de allerrijkste onder ons. De gewone consument kan nu ook een mooie lichtstraat in het huis laten plaatsen.

Dankzij lagere productiekosten van een lichtstraat is het voor veel mensen betaalbaar geworden. Nu wordt er ook gebruik gemaakt van aluminium voor het maken van een lichtstraat. Aluminium is lichter en goedkoper dan hout. Zo is het maken van een lichtstraat van aluminium veel goedkoper.

Voor het plaatsen van een lichtstraat moet er natuurlijk ook een stuk van het dak eruit. Dit koste vroeger veel tijd en was niet bepaald makkelijk. Door huidige technologie en techniek is het nu veel makkelijker om een deel van het dak te verwijderen. Na het verwijderen van het deel van het dak is het mogelijk om gelijk de lichtstraat te plaatsen. Zo kan een lichtstraat nu al binnen een dag geplaatst worden.

Wat ook meehelpt aan de lage prijzen van de lichtstraat is dat er nu meer bedrijven zijn die het maken en plaatsen. Vroeger waren het een handvol bedrijven maar nu zijn het er veel meer. De concurrentie helpt ook om de prijzen van een lichtstraat omlaag te drukken. 

Velux.nl/

Hmg-benelux-shop.com/

Luminusdak.nl/