Say it
Image default
Electronica en Computers

Kunstwerken maken met een 3d pen

Ik kende het bestaan wel van de 3d printerpen. Een tijdje al zag ik regelmatig op Facebook voorwerpen en poppetjes langskomen die waren gemaakt met zo’n pen. Zag er leuk uit hoor, maar echt enthousiast werd ik er nog niet van. Tot ik op een website werkelijk de prachtigste modellen zag; kunstwerken met de hoofdletter K! Prachtige, opengewerkte vlinders, modellen van mensen, kommen en schalen.. Toen werd ik dus wel enthousiast! Ik ben erg creatief dus ik zag ineens heel veel mogelijkheden. Dus bestelde ik vorig jaar mijn eerste 3d pen bij goedkope3dpen.be. Had ik dat maar eerder gedaan.

Voor jong en oud

Eerst dacht ik dat 3d tekenen alleen leuk was voor kinderen. Ik zag allerlei voorwerpen langskomen die door kinderen waren gemaakt. Kleurige minions, fietsjes, brillen en niet te vergeten Pikachu. Het is ook inderdaad zo dat 3d pennen erg populair zijn bij kinderen en dat snap ik natuurlijk wel. Maar zoals ik al vertelde kwam ik bij toeval op een website waar ik de prachtigste kunstwerken tegenkwam. Zelfs complete muurschilderingen, auto’s, dieren en ga maar door. Ik heb even moeten oefenen voor ik tot een resultaat kwam waar ik zelf tevreden over was. Ik heb nou eenmaal niet zo’n vaste hand.

Sieraden en muurteksten

Dat is wat ik nu het liefst doe: sieraden maken. Armbanden, ringen en hangers. Zoals ik ze zelf het liefste zie en het mooist vind. En daar begon ik aardig mee op te vallen. Inmiddels hebben al mijn vriendinnen en familieleden wel een armband of ring van mij. Sterker nog, ik verkoop ze tegenwoordig ook. Wat ik ook erg leuk vind om te maken zijn teksten. Geschreven quotes die je aan de muur kunt bevestigen. In alle kleuren van de regenboog als je wilt. Zo heb je altijd iets persoonlijks via mij.