Say it
Image default
Vakantie

Een camera voor je camper

Kamperen is heel populair bij Nederlanders, veel mensen trekken er in de vakantie graag op uit met de camper of caravan. Vaak staan er dan veel kilometers op de teller naar de eindbestemming en terug, voor zo’n reis wil je dan ook graag het nodige comfort en zeker veiligheid is belangrijk.

Om je in alle veiligheid op de weg te begeven kan je gebruik maken van een achteruitrijcamera op je caravan of kamper. Het kan dat je camper deze al ingebouwd heeft, maar dat is vaak enkel het geval bij nieuwe campers. Oudere campers zijn hier meestal niet nog niet van voorzien, maar dan kan je nog steeds zelf een achteruitrijcamera kopen. Zo’n camera assiseert de bestuurder bij verschillende lastige handelingen in het verkeer die nog lastiger worden met een groter voertuig. Achteruit rijden, inparkeren, het inrijden van op- en afritten en invoegen, het is voor de bestuurder in deze situaties erg handig om een ‘extra oog’ te hebben. De achteruitrijcamera verhoogt zo het rijcomfort en de veiligheid aanzienlijk bij het uitvoeren van deze handelingen.

De achteruitrijcamera set bestaat standaard uit één achteruitrijcamera om achteraan op de wagen te monteren en een lcd scherm dat in het voertuig wordt geïnstalleerd en de beelden weergeeft voor de bestuurder. De systemen zijn eenvoudig te installeren, je kan het makkelijk zelf doen. Voor een caravan zijn de achteruitrijcameras draadloos, zo is een mogelijkheid voor bedrading niet nodig. De achteruitrijcamera systemen zijn online te bestellen en worden thuis geleverd. Ook is er de mogelijkheid om extra camera’s te bestellen. Zo zijn er cameras voor de flanken van het voertuig die een zijzicht geven om het gevaar van dode hoeken te beperken. Op deze manier kan je in alle veiligheid en met een gerust gevoel op vakantie vertrekken, want vakanties zijn er nu eenmaal om te ontstressen!

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl