Say it
Image default
Vakantie

Beleef een geweldige vakantie in Bretagne!

Frankrijk is een land dat erg geliefd is onder de vakantiegangers. Het land kent enorm veel mooie plekken waar je je gemakkelijk een week (of meer) kunt bevinden. Eén van die plekken is Bretagne. Deze stad is een van de meest bezochte regio’s door de Fransen zelf, maar ook door de Nederlandse toeristen. Bretagne staat onder andere bekend om prachtige stranden en een unieke kustlijn, maar ook door oude legendes en mythes die er zijn ontstaan.

  

 

Huur een vakantiehuisje Bretagne! 

Wil jij graag naar Frankrijk op vakantie en wil je dan een vakantiehuisje Bretagne huren? Dan is het goed om te weten in welk deel van Bretagne je wil verblijven. De plaats kent namelijk vier departementen. Als je van een strandvakantie houdt, raden we aan om te verblijven in Ille et Vilaine of Côtes D’Armor. Houd je wat meer van avontuur? Dan is de Finistère wel wat voor jou. Dit deel van Bretagne kent vele rotsen, een ruige zee en vuurtorens. Het vierde departement is de Morbihan: een plaats met een binnenzee waar je een enorm prachtige baai kunt vinden met allerlei eilandjes en boten. 

Zoals je merkt, valt er in Bretagne genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Het is dus een ideale plek om een vakantiehuisje te huren. Daarnaast kent Bretagne een ruime variatie aan natuur en bezienswaardigheden, waardoor je je nooit zult vervelen!