Say it
Image default
Sport

Waar moet je aan denken bij het bestellen van teamkleding?

Voordat je teamkleding op maat bestelt, moet je met een aantal factoren rekening houden. Het uniform wordt de identiteit van je team. Bovendien geeft het de persoonlijkheid van je team weer. Je moet dus goed nadenken over het materiaal, het ontwerp en de kleur. Het is beter om het ontwerp en de kleur te kiezen die de geest van je team weerspiegelen. Het geweldige ontwerp zal je tegenstander kunnen intimideren. Bovendien moet het team uniform alle fans kunnen enthousiasmeren. Een geweldig uniform kan de teamleden enthousiast en trots maken om het te dragen. Hier zijn enkele factoren waarmee je rekening moet houden wanneer je teamkleding bestelt.

Het juiste materiaal kiezen

Het meest gebruikte materiaal voor teamkleding op maat zijn truien. Daarnaast kun je ook andere stoffen kiezen, zoals polyester, pro-mesh, katoen of jacquard. Het materiaal van kleding beïnvloedt het comfort. Bovendien ziet elk type materiaal er anders uit wanneer de teamgenoten het op het veld dragen. Voordat je het tenue bestelt, moet je letten op het soort sport dat de teamleden spelen. Het is beter om het materiaal te kiezen dat vocht kan afvoeren. De spelers zullen zich dus op hun gemak voelen als ze zweten.

Gezien ontwerp en logo

Je moet het tenue goed ontwerpen. Indien nodig kun je een ontwerper inhuren om de visualisatie van de kleding te maken. Je moet beslissen wat je op de trui wilt opnemen. Voeg je de naam van de speler en het spelersnummer toe? Vergeet niet het logo van je team op te nemen, aangezien dit de identiteit van je team is. Als je een duurzame trui wilt hebben, kun je kiezen voor borduring op maat voor het logo om je trui er professioneel uit te laten zien. De ontwerper kan je helpen bij het bepalen van de lay-out van de trui. Ze kunnen beslissen waar het logo moet worden geplaatst om het verbluffend te maken.

Kleur en maat kiezen

Een van de essentiële beslissingen bij het maken van teamkleding is het kiezen van de kleur. Je moet een of twee kleuren kiezen die je team vertegenwoordigen. Vermijd het gebruik van dezelfde kleur die door andere teams wordt gebruikt. De trui die je maakt, moet uniek zijn en gemakkelijk te herkennen zijn als je identiteit. Vervolgens moet je de maat van het uniform aanpassen. Het is beter om elk teamlid apart op te laten meten. Het uniform past op deze manier dus perfect op hun lichaam. Je moet de nek, borst en armen meten. Zorg er bij het plaatsen van de bestelling voor dat je extra tenues bestelt.