Say it
Image default
Sport

Toch eiwitten binnen krijgen terwijl je slaapt

Je sport veel en je baalt ervan dat je even een tijdje geen eiwitten binnen kunt krijgen. Dit kan omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat en in het vliegtuig moet of omdat je simpelweg gewoon een lange tijd niet kan eten. Toch kun je alsnog je eiwitten binnen krijgen op een hele makkelijke manier. Dit kan namelijk in je slaap. Je kan slapend groeien met de caseïne shake. Deze shake is speciaal gemaakt voor situaties waar je een lange tijd geen eiwitten binnen kan krijgen. De shake is voorzien van langzame eiwitten die je meer als acht uur voorzien van eiwitten. De shake is ideaal voor het slapen en smaakt ook nog eens lekker. Wat wil je nog meer?

 

Slapend groeien

Zoals net al gezegd kun je slapend groeien met de caseïne shake. Je krijgt tijdens je slaap genoeg eiwitten binnen die ervoor zorgen dat je spieren groeien en herstellen. De shake bevat 88 procent pure eiwitten en komt in twee smaken. De eiwitten bestaan uit verschillende soorten aminozuren die ervoor zorgen dat je lichaam kan blijven groeien en herstellen.

 

Wanneer

Met deze caseïne shake heb je snel eiwitten in je lichaam. Je kunt de caseïne shake daarom het best nemen voor het slapen of wanneer je echt heel snel eiwitten wilt binnenkrijgen. Dit kan dus ook zijn na een training of tussen de middag als je een maaltijd gemist hebt. Het beste is toch om deze caseïne shake voor het slapen te nemen. De shake heeft op deze manier een stimulerende werking op de eiwitsynthese in je slaap. Doordat je de shake voor het slapen hebt ingenomen maak je optimaal gebruik van de eiwitsynthese.

 

Voordelen

Behalve dat je slapend eiwitten binnenkrijgt heeft deze caseïne shake nog meer voordelen. Als je de shake vaker gebruikt zorg je er ook voor dat je vet verliest, want de shake is een eiwitbron met weinig koolhydraten en vetten. Daarnaast is caseïne goed voor je tanden en je botten. Het bevat namelijk fosfor en calcium.

https://kossonutrition.nl/product/slapend-groeien-caseine-shake/