Say it
Image default
Mode en Kleding

Tassen voor mannen, helemaal niet raar maar juist handig!

Tassen voor mannen, helemaal niet raar maar juist handig!

Het is voor mannen niet meer nodig om met rinkelende broekzakken rond te lopen. In tegenstelling tot tassen voor vrouwen, die er prachtig uit moeten zien, geldt voor mannen tassen dat deze voornamelijk praktisch moeten zijn.

Ten eerste is het belangrijk dat mannen tassen makkelijk te dragen zijn. Ten tweede is het natuurlijk belangrijk dat je er genoeg spullen in mee kunt nemen. Je portemonnee, telefoon, sleutels en wanneer je naar je werk gaat je laptop en documenten.

Schoudertassen

Een van de soorten tassen die uitermate geschikt zijn voor mannen zijn schoudertassen. Deze tassen hebben een middenvak wat ideaal is om je laptop in te doen. Er passen ook boeken in. Omdat schoudertassen ook een aantal kleine vakjes hebben hoef je nooit lang naar je sleutels te zoeken.

Schoudertassen zijn ook nog eens heel makkelijk mee te nemen. En het leuke is, je hebt ze in allerlei soorten, kleuren en maten. Je scoort een leuke schoudertas voor weinig geld snel en eenvoudig tijdens de micmacbags sale.

Sportief

Mannen die sportief zijn willen uiteraard een tas die er net zo sportief uitziet. Zeker wanneer je veel spullen mee moet nemen kan het handig zijn om te kiezen voor een sport tas. Het grote voordeel van sporttassen is dat je ze ook makkelijk mee kunt nemen.

Een sporttas hoeft zeker niet saai te zijn. Ze zijn tegenwoordig in een groot aantal verschillende varianten verkrijgbaar. Dus ook als je in een driedelig maatpak de deur uitgaat kan je gewoon je sporttas meenemen zonder dat het er raar uitziet.

Leren tassen

Steeds meer mannen maken gebruik van een tas. En dat is natuurlijk helemaal niet raar. In plaats van je zakken voor te stoppen met spullen kan je in een tas alles eenvoudig en overzichtelijk opbergen. Zo ben je nooit meer iets kwijt.

Een echte klassieker is natuurlijk de leren tas. Leren tassen zijn niet alleen duurzaam, ze zien er ook heel erg mooi uit. Dit is met name het geval bij de tassen van het bekende merk burkely. Met tassen van dit merk doe je jarenlang.

Leren tassen passen eigenlijk overal bij. Omdat ze ook nog eens duurzaam zijn en er prachtig uitzien kan je er als man niet meer omheen. Met een mooie mannentas zorg je goed voor je spullen en je hebt ze altijd overzichtelijk voor het meenemen!