Say it
Image default
Horeca

De lekkerste dingen met catering Hengelo

Wil je een Italiaans buffet aan huis? Dan ben je bij ons cateringbedrijf op de juiste plek. Wij verzorgen catering voor u en zijn gespecialiseerd in Italiaanse buffeten aan huis. Heb je een verjaardag of iets anders te vieren? Met onze catering Hengelo zit je gebakken? Wij kunnen catering op locatie regelen die jij wilt

Ideaal voor feestjes

Ons cateringbedrijf is gespecialiseerd in Italiaans buffet aan huis. Hierbij krijg je een hele tafel vol met heerlijk Italiaans eten. Je kunt bij catering Hengelo en een italiaans buffet  denken aan antipasta planken aan of een toetjesbuffet in Italiaanse sferen. Bij een toetjesbuffet horen onder andere toetjes zoals tiramisu, limocello, panna cotta of heerlijk ambachtelijk ijs. Een antipasta plank bestaat uit Italiaanse vleeswaren en ham, diverse kazen, brood, mozarella spiesjes, pittige olijvenmix en andere hapjes. Catering Hengelo is ideaal voor feestjes, zo kunnen mensen gemakkelijk eten pakken en kletsen met iedereen. Ook hoef je geen ruimte te maken voor lange eettafels. Het eten van een Italiaans buffet aan huis is zo gemaakt dat het makkelijke staande van een bord kan worden gegeten. Zo heeft u alleen maar statafels nodig en eventueel wat stoelen voor de mensen die graag zitten eten.

Het verzorgen van de Italiaanse catering

Catering Hengelo heeft meerdere buffetten in verschillende Italiaanse thema’s. Zo is elk Italiaanse buffet aan huis weer anders, met onze passie voor het vak en onze creativiteit proberen we de gasten altijd weer te verrassen. Samen in overleg met koks kun je bepalen wel Italiaans buffet aan huis je wilt bestellen. Daarna verzorgen catering Hengelo het buffet aan huis tot in de puntjes verzorgen. Zo worden er ook borden en bestek meegeleverd. Naast een buffet verzorgen we ook nog dinercatering. Dit is geschikt voor een bruiloft of een zakelijk evenement. Je kunt hierbij denken aan een Italiaans 3-gangen menu tot 5-gangen diner van sterrenkwaliteit, bij ons kun je alle kanten op. Op basis van hetgeen wat je wilt en voor soort gelegenheid het is creërt catering Hengelo een menu op maat. Ook dinercatering kan op elke gewenste locatie worden gebracht. Of u nu kies voor een buffet of voor dinercatering, met catering Hengelo haal je altijd wat lekkers in huis.