Say it
Image default
Cadeau

Kraampakket

Wanneer er een baby wordt geboren is het natuurlijk tijd voor een feestje. Daar hoort uiteraard een cadeau bij. Er zijn aanbieders die daarvoor een kraampakket hebben samengesteld.  Zij weten namelijk precies wat er nodig – en natuurlijk leuk – is om een baby te geven. Tevens is dit natuurlijk leuk voor de gever maar ook voor de desbetreffende ouders. Deze samengestelde geboortekoffertjes zijn dan ook perfecte cadeau’s bij een pasgeboren baby.

Wat zit er in een kraampakket

Dit kan totaal verschillend zijn. Vaak zien wij dat deze pakketten worden aangeboden met o.a. een sterdoekje, slabbetje, knuffeldoekje, mutsje, een badjas, sokjes, rompertjes en ga zo maar door. Vaak is het ook mogelijk om deze producten nog te personaliseren door de naam van het pasgeboren kindje te laten drukken.

Smaken verschillen gelukkig. Daarom zorgen veel aanbieders er ook voor dat je een kraampakket op maat kan bestellen. Hierdoor kun je zelf de keuze maken uit welke kleuren en producten het pakket moet worden samengesteld. Tevens kun je wat betreft het bedrukken van de producten ook vaak een eigen lettertype laten toevoegen. Vind je het dus lastig om iets te bedenken voor een pasgeboren baby? Dan kun je door een kraampakket zonder lang na te hoeven denken wel ontzettend creatieve en leuke spulletjes cadeau geven.

Luiertaarten

Naast de verschillende pakketten kun je ook een luiertaart als cadeau geven. Dit kraamcadeau is opgebouwd als een taart maar bestaat uit verschillende lagen luiers. Dit kan in vele verschillende thema’s worden opgebouwd. Voorbeelden hiervan zijn voetbal, racing, unicorn etc.

Bij de geboorte van een kind kun je natuurlijk niet genoeg luiers hebben. Het lijkt ongemakkelijk om dit als cadeau te geven. Wanneer je dit geeft als een luiertaart zal het echter een heel ander beeld geven. Hiermee geef je een origineel cadeau waar de ouders ook heel veel aan zullen hebben!

https://www.geboortegift.nl/kraamcadeau/kraampakket/