Say it
Image default
Bedrijven

Welke papieren tas kies jij?

Wanneer je naar buiten kijkt, zie je steeds vaker mensen met een papieren tas lopen. Dit komt mede doordat deze tassen relatief sterk zijn en een milieuvriendelijk imago hebben. Bovendien zijn ze ook geschikt als geschenktasje of om je eten warm te houden. Daarnaast kun je ze als bedrijf laten personaliseren om zo extra naamsbekendheid te genereren. Maar welk type papieren tas kies je dan? Er zijn verschillende maten, kleuren en sterktes beschikbaar, en je kunt zelfs kiezen voor een bedrukte tas. In dit artikel bespreken we enkele variaties om jou te helpen bij het kiezen van de juiste papieren tas.

De bruine standaard

Bij het horen van de woorden ‘papieren tasjes’ denk je meteen aan dit type tasje, wat ook bovenaan de lijst staat bij bijvoorbeeld VerpakkingenXL. Het heeft een klassieke uitstraling en is ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld eten. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, allemaal met dezelfde blokbodem die zorgt dat er meer in de tas past dan je zou denken, zonder dat het tasje meteen scheurt door het gewicht. Wist je dat de kleur bruin staat voor veiligheid, warmte en gezelligheid? Als je dit gevoel wilt overbrengen is de bruine papieren tas dus een goede keuze. Het voordeel van de lichte kleur is dat je de tasjes gemakkelijk kunt laten opvallen door er bijvoorbeeld je logo op te drukken of ze op een andere manier te personaliseren. Op deze manier weet je zeker dat jouw logo gezien wordt op straat!

Een zwarte variant

Er zijn papieren tasjes verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld eens aan de kleur zwart. Deze kleur geeft het tasje een luxe uitstraling en komt professioneel over. Bovendien is vuil op zwarte tasjes veel minder snel zichtbaar, waardoor er minder snel duidelijke vlekken op zullen ontstaan. Kortom, kies voor een zwart papieren tasje als je iets wilt inpakken waarbij het risico op vuil groot is.

Een luxe tas

Als je op zoek bent naar een echt luxueuze uitstraling, dan kun je kiezen voor een luxe papieren tas. Deze tassen zijn iets dikker en voelen daardoor anders aan. Het beeld dat je hiermee creƫert is een stuk chiquer, het voelt meer als een geschenkverpakking dan als een tas om iets in te vervoeren. Als je op zoek bent naar een manier om luxe producten te vervoeren, dan staat het veel eleganter om ze te overhandigen in een luxe papieren tas dan in een plastic tasje. Bovendien kun je deze tassen ook aanschaffen met een stijlvol handvat, wat de luxueuze uitstraling helemaal compleet maakt.