Say it
Image default
Bedrijven

De perfecte 2 in 1 oplossing voor uw tuin!

Een prieel in uw tuin uw hoort het vandaag de dag steeds vaker. Maar wat is een prieel precies? En wat zijn de voordelen en mogelijkheden van een prieel? In deze blog vindt u alles over een prieel en waarom het best handig zou kunnen zijn.

Wat is een prieel? Een prieel is een halfopen tuinhuis. Prieeltjes worden vaak gemaakt van hout maar kunnen ook deel uit kunststof en metaal bestaan. Een prieel is meestal een vrijstaand gebouw waar Die geheel of half open is. Een prieel kan gebouwd worden met een open dak. Ook worden lichtkoepels gebruikt voor het maken van een prieel. Zo ziet u droog maar behoud u nog steeds de natuurlijke lichtinval van de zon.

De voordelen van een prieel

Het tuinhuisgedeelte kan geschikt zijn om spullen in op te slaan. Het andere deel, de overkapping, kan voor van veel dingen gebruikt worden. Wat dacht u van een zit plek voor rond en in het zomerseizoen. Doormiddel van een prieel kunt u op geschikte dagen genieten van het mooie weer. Zelf al zou er een kleine bui vallen, dan zit u evengoed nog droog. Of wat dacht u van een buitenkeuken? Een prieel kan prima dienen als overkapping voor een buitenkeuken of barbecue. Wie wil dat nou niet? Naast dat een prieel functioneel is ziet er het ook nog eens mooi uit. Een prieel kan omringt met bloemen een echte eyecatcher zijn voor het bezoek. Een prieel is zowel mooi als multifunctioneel.

Het ideale zomerproject, houten prieel maken

Ben u zelf ene handige Harry? Dan is een prieel het ideale zomerproject! U kunt wanneer u zelf een beetje handig bent makkelijk zelf een houten prieel maken. Een houten prieel maken klinkt makkelijker dan het is maar met genoeg kennis er ervaring zeker niet onmogelijk. Mocht u toch niet helemaal zeker zijn over de zelfdoordachte plannen voor het maken van een houten prieel? Raadpleeg dan een professional om tijd en geld te besparen.

https://handelsondernemingkirkels.nl/prieel/