Say it
Image default
Bedrijven

Waarom je litecoin moet kopen

Je hoort het in de wereld van crypto eigenlijk altijd over bitcoin en ethereum gaan, maar wanneer hoor je daadwerkelijk litecoin nieuws? Litecoin is een cryptovaluta die, in de ogen van vele, ondergewaardeerd word. Niemand heeft het over litecoin nieuws, terwijl er genoeg te vertellen is. Bovendien is litecoin er al lang en doet het qua ontwikkeling niet onder voor een bitcoin of ethereum. Maar wat is litecoin nu precies en waarom zou iemand er in willen investeren? Dat leggen we even haar fijn uit. Er zijn in ieder gevel redenen genoeg!

Prijs

Iedereen die een beetje verstand heeft van de cryptoprijzen op dit moment of iemand die het laatste litecoin nieuws heeft gevolgd weten het: litecoin is relatief goedkoop. Dat maakt het op het eerste gezicht al een interessante investering. De munt is een stuk toegankelijker, omdat veel meer mensen kunnen instappen tegen zo’n lage prijs. Bij bitcoin en ethereum bijvoorbeeld is dit al heel anders. Daar schrikt men af van prijzen van een paar duizend of zelfs tienduizenden euro’s. De litecoin koers schommelt op het moment van schrijven rond de 45 euro.

Decentralisatie

Ook iets wat vaak in het litecoin nieuws wordt besproken is de decentralisatie. Wat houdt dit precies in? Litecoin is net als grote jongens als bitcoin gedecentraliseerd. Dit betekent dat niemand, geen derde partij als bank en zelfs de oprichter, geen controle heeft over wat er met de munt gebeurd. Je zou kunnen zeggen dat litecoin aan haar lot overgelaten word.

 

 

 

 

https://cryptobenelux.com/litecoin-nieuws/