Say it
Image default
Bedrijven

Poster meisjeskamer

Schattige posters voor meisjeskamers

Onze kleine meid wordt binnenkort alweer 2 jaar oud, wat vliegt de tijd toch! Voor haar verjaardag willen we haar kinderkamer vernieuwen. Een nieuwe kledingkast, een speelhoekje en een paar mooie posters aan de muur. Bij Kinderkamer Vintage vond ik de allerschattigste posters voor een meisjeskamer. Er is volop keus: lieve dieren, mooie poppetjes en kleurrijke bloementjes. De vrouw achter Kinderkamer Vintage is Haske en zij ontwerpt en maakt zelf alle posters met de hand. Hoe knap! Haske creëert unieke vintage items voor in de kinderkamers.

Persoonlijke posters van Kinderkamer Vintage

De posters worden super persoonlijk, omdat je de naam van jouw kind op de poster kan invullen. Daarnaast mag je ook de kleur uitkiezen van de poster. Superhandig, want dan past de poster in het interieur van de meisjeskamer! De levertijd is gemiddeld tussen de 2 tot 4 werkdagen.

Bestel nu jouw favoriete poster!

Kies vandaag nog de poster die bij jouw dochters meisjeskamer past. Naast posters ontwerpt Haske van Kinderkamer Vintage ook bijzondere geboortekaartjes. Voor mijn dochter heb ik uiteindelijk de poster gekozen met het schattige katje erop. Ze is dól op katten!

https://www.kinderkamervintage.nl/