Say it
Image default
Bedrijven

Niet weggooien, maar verven!

Schoenen verven

We kennen het allemaal wel, dan heb je net die nieuwe witte sneakers eindelijk aangetrokken omdat het is gestopt met regenen en dan stap je in een modderplas. Het resultaat, je mooie, nieuwe, witte sneakers zijn niet wit meer. Maar dit vervelende probleem is op te lossen. Leer verven is een manier op dit probleem op te lossen. Het is te verkrijgen in verschillende kleuren en kan dus gebruikt worden voor meer doeleinden dan alleen maar je witte sneakers weer wit te krijgen. Je kunt namelijk deze verf ook gebruiken voor andere producten, zolang ze maar gemaakt zijn van leder. Als je daarnaast bevindt in een creatieve bui, kun je je eigen schoenen ook helemaal omtoveren in een van je eigen ontwerpen. Ga helemaal los met deze verf en pimp je schoenen helemaal op!

Jasje verven

Ken je daarnaast het probleem van je suède jasje waar een vlek op zit die je er maar niet uitkrijgt. Suede verfkan dit probleem oplossen. Door over de vlek heen te verven met dezelfde kleur, is de vlek helemaal niet meer te zien. Of wil je juist je suède jasje helemaal eigen maken? Dit kan ook door verschillende kleuren suède verf aan te schaffen, hiermee kan je helemaal losgaan en creatief uitleven op je suède jasje. Iedereen zal vragen waar je dat jasje vandaan hebt, waarop jij kan zeggen dat het je eigen design is. Hoe cool is dat!

Hergebruiken oude spullen

Daarnaast kunnen deze soorten verf ook gebruikt worden om oude, niet meer gebruikte spullen (die eigenlijk nog goed zijn) uit de kast te halen en weer te gebruiken. Want waarom iets kopen wat iedereen al heeft, als je zelf iets unieks en speciaals kunt maken. Het is daarnaast ook een leuke uitdaging om je oude spullen om te toveren tot iets nieuws.

https://www.leerverfshop.nl/