Say it
Image default
Bedrijven

Kinderdagverblijf Holtenbroek

Kleinschalig kinderdagverblijf de 7 dwergen

Ik ben pedagogisch medewerkers op een kinderdagverblijf in de wijk Holtenbroek in Zwolle. Dit is een jonge zelfstandige organisatie die er voor zorgt dat jouw peuter of baby zorgeloos kan spelen en leren. Dat is immers heel belangrijk in de jaren dat je kind opgroeit. Wat makkelijk is? Wij hanteren hele flexibele opvangtijden. Dat is wel zo gemakkelijk als je ‘ochtends al weer vroeg naar je werk moet of als je buiten kantoortijden werkt. Maar dit kinderdagverblijf waar ik werk brengt nog meer voordelen met zich mee! Benieuwd? Lees verder en kom er zelf achter!

Kinderen staan centraal

Allereerst is het van belang om de werkwijze te bespreken. De kinderen staan centraal bij onze kinderopvang. Al spelenderwijs zal je kindje zich ontwikkelen. Wij hebben als doel om de ontwikkeling van kinderen middels spelen te stimuleren. Hoe? Door onder begeleiding uitgedaagd te worden om zich op allerlei vlakken te ontwikkelen. Hierbij speel ik als pedagogisch medewerker een grote rol. Tijdens de spelactiviteiten van je kind blijf ik nieuwe impulsen inbrengen en wek ik de interesse. Waarom veel mensen kiezen voor onze kinderopvang? Ik zet de redenen voor je op een rij:

  • Ruime opvangtijden
  • Flexibele opvang
  • Laagste prijs
  • 4 ogen principe
  • Maatwerk voor jouw kind!

Ben je benieuwd?

Deze kinderopvang heeft meerdere vestigingen. 3 om precies te zijn. Stadshagen, Holtenbroek en Zwolle Zuid. Ik werk in de vestiging in Holtenbroek. Ben je benieuwd naar wat de 7 dwergen jou en je kindje nog meer te bieden? Neem dan eens een kijkje op de website van De 7 dwergen of laat een vraag achter in de comments. Ik probeer zo veel mogelijk vragen te beantwoorden.

https://www.de-7-dwergen.nl/