Say it
Image default
Bedrijven

Hoe kunt u het beste uw beleggingspand verkopen

Beleggingspand verkopen

Wilt u uw beleggingspand verkopen, maar vraagt u zich af hoe u dit het beste kunt doen en op welk moment u dit het beste kunt doen? Bij een goede verkoop van een beleggingspand speelt de aankoop van het beleggingspand al een grote rol. Veel mensen kopen tegenwoordig beleggingspanden aan om zo een portefeuille op te bouwen. Het investeren in vastgoed is iets wat tegenwoordig erg aantrekkelijk is voor particulieren. Echter kunnen er ook nadelen aanzitten, waardoor eigenaren toch de beleggingspanden willen verkopen. Het verkopen van uw beleggingspand kan gedaan worden aan Sons Real Estate. Wij kopen beleggingspanden aan om zo ons netwerk aan particuliere beleggers, makelaars en beleggingsfondsen te kunnen bedienen. U kunt uw beleggingspand aan ons verkopen door uw aan te melden op onze website.

 

Vooruit denken bij de aankoop van een beleggingspand

Wanneer u een beleggingspand wilt aankopen, is het belangrijk om al te denken aan factoren die een rol spelen wanneer u het beleggingspand weer gaat verkopen. Bij het investeren in vastgoed is het namelijk van belang dat winst behaald wordt. Om deze winst te behalen moet voor aankoop van het pand al gelet worden op de volgende punten:

  • De locatie: Hierdoor wordt de prijs van het pand voornamelijk bepaald. Het kopen van een beleggingspand in een goede buurt of gemeente, is erg aantrekkelijk voor de verhuur, maar ook voor de latere verkoop van het pand.
  • Woontrends: Speel in op de trends, wanneer er bijvoorbeeld sprake is van vergrijzing zijn meer mensen opzoek naar eengezinswoningen waardoor het aantrekkelijk is om dit als beleggingspand aan te schaffen. Anderzijds kan het ook zo zijn dat er steeds meer studenten zijn die op zoek zijn naar een woning, waardoor het aantrekkelijk is om een studentenhuis aan te kopen als beleggingspand.

Anderzijds zijn er bij de aankoop van een beleggingspand ook handelingen die gedaan kunnen worden om de aantrekkelijkheid van het pand te verbeteren. Hieronder vallen renovaties of verbouwingen waardoor meerwaarde gecreeëerd kan worden. Denk hierbij aan:

  • Het verbeteren van het energielabel. Dit kan gedaan worden door middel van het beter issoleren van de woning (nieuwe ramen, muurisolatie, dakrenovatie) of het toevoegen van zonnepanelen, waardoor het pand zuiniger wordt.
  • Vergroten van woonoppervlakte. Dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld een aanbouw toe te voegen aan de woning, een dakkapel te plaatsen op een schuin dak.

 

 

http://sonsrealestate.nl/beleggingspanden/