Say it
Image default
Banen en opleidingen

Volg een rijles in Amsterdam

Ben je 18 geworden en is het moment aangebroken dat je wettelijk oud genoeg bent om te beginnen met rijlessen? Of ben je al wat ouder en is het nu de tijd om eindelijk dat roze papiertje te behalen? Welk moment het ook is, voordat je je rijbewijs kun ophalen moet je eerst rijlessen volgen. En waar kan dat nou beter dan in de drukke hoofdstad? Volg een rijles in Amsterdam.

 

Boek een pakket met meerdere rijles in Amsterdam

Begin je voor het eerst met je rijbewijs? Dan is het handig om een pakket te boeken. Je kunt een rijles in Amsterdam combineren. Tijdens de rijopleiding bepaal je zelf hoeveel rijlessen je per week volgt. Veel leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week rijles te volgen, één rijles duurt 60 minuten. Je kunt er voor kiezen om 1, 1,5  of 2 uur achter elkaar per les te rijden. Een enkele rijles in Amsterdam is namelijk zo voorbij.

Boek een examen

Ben je denk je klaar voor het examen na het volgen van meerdere rijles in Amsterdam? Dan volgt eerst de tussentijdse toets. In een tussentijdse toets kun je testen of je klaar bent voor het officiele examen. De tussentijdse toets verloopt op dezelfde manier als het praktijkexamen van het CBR. Zo kun je alvast wennen aan het moment waarop je straks echt gaat afrijden. Ook kun je een vrijstelling voor je speciale verrichtingen verkrijgen bij je tussentijdse toets. Dat scheelt weer een spannend moment tijdens je echte praktijkexamen. Voordat je vervolgens je praktijkexamen kunt gaan doen moet je het certificaat voor de theorie ook binnen zijn. Daarna mag je voor je praktijkexamen op. Maar voordat het zover is, neem eerst een rijles in Amsterdam. Amsterdam is er ook geschikt voor met het drukke verkeer. Een rijles in Amsterdam is dan ook erg waardevool en en leer je veel van.