Say it
Image default
Banen en opleidingen

Met het loopbaanadvies in Nijmegen vind je je geluk

Je bent je baan verloren en bent op een punt aangekomen waarbij je op zoek kan gaan naar een nieuwe baan. De veiligste weg wordt vaak al snel gekozen. Dat wil zeggen dat een soortgelijke baan redelijk snel is gevonden en op de loer ligt. Het is lekker makkelijk, je hebt al werkervaring en je hebt de juiste opleiding gevolgd. Maar als je echt het roer een keer wilt omgooien en deze kans, dat je momenteel zonder baan zit en tijd hebt, wilt benutten om juist een ommezwaai te maken in je leven, dan kan je het beste een keer in gesprek gaan met de adviseur die het bekende loopbaanadvies in Nijmegen aan je kan geven. Door middel van een passend advies kan je erachter komen waar je behoeften liggen en waar je plezier uit haalt.  

Geluk vinden

Het is vooral belangrijk dat je weet waar je gelukkig van wordt en waar je plezier uit kunt halen. Daarbij word je geholpen middels het loopbaanadvies in Nijmegen. Hier worden er gesprekken gevoerd waar wordt achterhaald waar jij blij van wordt en in wat voor een soort baan jij jezelf eigenlijk het liefste ziet. Door middel van het voeren van deze gesprekken word je geconfronteerd met jezelf, waardoor je eerder gaat kijken naar dingen waar je eerder nog niet bij had stil gestaan. Het loopbaanadvies in Nijmegen geeft je daarmee veel inzichten in je zelf en wat je het liefste wil in de toekomst. 

Overwegingen

Nu het een beetje meer duidelijk begint te worden wat je dan echt in de toekomst wil gaan doen, helpt het loopbaanadvies in Nijmegen je bij het zoeken naar een baan die goed aansluit bij deze wens. Wellicht heb je een aantal dingen op het oog, maar wil je die nog met elkaar vergelijken. Je overwegingen kan je dan weer met de coach van het loopbaanadvies in Nijmegen bespreken.