Say it
Image default
Banen en opleidingen

Klantenservicemedewerker Menzis

Wat ga je doen?

Zorgverzekeraar Menzis gaat MENS zoveel mogelijk helpen, ook bij Cendris zetten we ons hier in. Vind jij dat ook, dan komt je functie als klantenservicemedewerker bij Menzis je goed van pas, als klantenservicemedewerker kun je klanten van Menzis helpen.

Wat voor vragen kun je verwachten?

 Heb ik recht op vergoeding van de behandeling die ik moet ondergaan? Welk zorgpakket past het beste bij mijn situatie? Ik wil iemand toevoegen aan mijn verzekering, maar ik weet niet hoe. Ik wil de betaling regelen, kun je me helpen? U weet in elk gesprek de juiste toon te vinden en vervolgens snel de kern van het probleem te vinden. Hierdoor kunt u snel oplossingen vinden of antwoorden geven aan klanten. Door de beste gesprekken en hulp aan klanten, zult u tevreden zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken dat klanten erg verdrietig of boos zullen zijn.

Voor deze baan krijgt u de mogelijkheid om WFT-zorg te krijgen. Hiermee leer je alle kennis over zorgverzekeringswet- en regelgeving en komen er goede punten op je cv. Als u goed presteert, kunt u bovendien uitkijken naar het werken met kansen op de lange termijn. Heeft u al WFT-zorg? Dan kun je gemakkelijk deelnemen aan onze training. Voordat je aan het werk gaat, krijg je een betaalde training van twee weken, waarbij je met behulp van trainers thuis en op kantoor alle ins en outs van Menzis leert kennen. Na de training staan ​​onze coaches en teammanagers te popelen om je verder te begeleiden.

Voor welk bedrijf werk je

Werken bij Cendris betekent je sfeer, flexibiliteit, diversiteit en aandacht als collega. Je krijgt de kans om je talenten te ontdekken. Om jezelf verder te ontwikkelen. Zorg voor training, coaching en carrièremogelijkheden. Daarnaast werk je ook voor een grote diversiteit aan klanten en aantrekkelijke merken (zoals Menzis) die je bedient. Op de dag en tijd die jou uitkomen. Op deze manier is deze baan zeer geschikt voor jouw leven. Samen maken we de klantenservice van onze klanten tot een groot succes.

Wat vragen wij

Doe mee: U kunt anderen betrekken om het beste resultaat voor Menzis en Cendris te behalen. Ondernemerschap: u bent de persoon die proactief en proactief advies geeft. Als je iets niet begrijpt, vraag het dan aan een coach of collega. Analytisch: jij bent degene die de kern van het verhaal begrijpt. Als u het niet zeker weet, luister dan goed naar de mening van klanten. Je weet hoe je de juiste vragen moet stellen om tot de kern van het probleem te komen. Sociale / communicatieve vaardigheden: Je bent een ontspannen en gewillige persoon om een ​​gesprek te beginnen. Met klanten en collega’s. Empathisch: u kunt een goede relatie met klanten onderhouden en medeleven tonen. Klanten voelen zich op hun gemak en leergierig: ook al voelt u zich een beetje ongemakkelijk, u bent ook bereid om te leren Flexibel: u kunt werken tijdens onze kantooruren. Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 19.00 uur, en van de 45e week tot het einde van het jaar zelfs van 8.00 uur tot 21.00 uur en zaterdagochtend van 9.00 tot 16.00 uur. 

Wat we bieden

Uitstekend werk: u werkt voor Cendris en Menzis

Wat wil je nog meer?

Een mooie aanvulling op je cv: je hebt het eindejaarswerk met uitstekende ervaring afgerond en natuurlijk heb je ook WFT-zorg op zak. Beste collega’s: Cendris en Menzis zijn allebei mensen. Daarom doen onze mensen actief mee. Ze kunnen niet wachten om je te zien, en dat geldt ook voor bestuursleden, want wij zijn niet erg hiërarchisch gevoelig. Diversiteit en uitdagingen: clichés, maar de feiten zijn waar, we bieden een verscheidenheid aan functies, je kunt er veel voldoening uit halen. Flexibele tijd: Kies je eigen uurcategorie (tussen 24 en 40 uur) Salaris: totaal uurloon van 10,50 euro (als je jonger bent dan 21 jaar ontvang je 8,24 euro) Betaalde opleidingen, die de functie kunnen voorbereiden op doorgroeimogelijkheden: Coaches, trainers, floormanagers, teammanagers Extra: De opbouw van vakantielonen, vakantie- en reiskostenvergoedingen, jullie zijn erg goed, we danken jullie voor jullie inspanningen en belonen ze hier.

We hebben een aantal geweldige dingen voor je voorbereid: met dit uitstekende spaarsysteem kun je met Cendris Coins munten verzamelen in de Coins-winkel, die kunnen worden gebruikt om anderen te inspireren. Denk bijvoorbeeld aan een avondje in een bioscoop, een dag in een pretpark of een van de vele producten (cadeaubonnen, elektronica, huishoudelijke apparaten, etc.). Talentlaboratorium: laat je talent stralen. Dit is een plek voor eenmalig of tijdelijk werk. Bijvoorbeeld wanneer we op zoek zijn naar fotografen of projectteamdeelnemers voor een open dag.


https://www.vindazo.nl/keywords/elektronica.html