Say it
Image default
Auto's en Motoren

Moeite met de scootertheorie? Gelijk Geslaagd helpt je snel op weg!

Wil jij je scooter theorie halen maar heb je een beetje moeite met de lesstof? Vind je de theorie best lastig en krijg je het maar niet in je hoofd gestampt? Woon jij in of vlakbij Rijswijk? Dan hebben wij van Gelijk Geslaagd goed nieuws voor je! Kom snel onze tweedaagse cursus scooter theorie Rijswijk volgen. Na de cursus ben jij zeker weten geslaagd voor het theorie examen.

1 dag leren, 1 ochtend herhaling, examen maken

De scooter theoriecursus bestaat uit twee dagen. Eigenlijk uit 1 dag en 1 dagdeel. Op zondag begint de les om 12.00. Je kan dus nog lekker een beetje uitslapen. Zorg er wel voor dat je de avond van te voren niet al te laat naar bed gaat, je moet natuurlijk wel uitgerust aan deze dag beginnen. Tot 18.00 leggen we je alles uit over de scooter theorie. Eerst krijg je klassikaal les, samen met de andere cursisten. De docent heeft handige weetjes, trucjes en ezelsbruggetjes voor het onthouden van de lesstof. Schrijf deze op zodat je ze af en toe kan herhalen en de lesstof niet meer zal vergeten. Na de klassikale les laten we je oefenen met oefenexamens. Je vaardigheden en kennis worden hierdoor nog beter. En je leert de verschillende vraagstellingen en instink vragen kennen, want onze oefenexamens zitten precies hetzelfde in elkaar als het examen bij het CBR. Jij trapt dus niet meer in de instinkvragen en weet precies waar je wat moet invullen.

De volgende ochtend, op maandag, beginnen we om 07.00. Niet uitslapen dus vandaag maar je bent binnen 2 uurtjes alweer klaar. Tot 09.00 herhalen we namelijk nog alle lesstof. Alles zit nu weer vers in je hoofd. Om 09.00 gaan we naar het CBR, examen maken! Doe je best, denk aan wat de docent je heeft geleerd en slaag voor het examen!

Wij helpen je ook aan het motor- en autorijbewijs

Ben je al wat verder en ben je bezig je motorrijbewijs of autorijbewijs te halen? Ook dan kun je onze hulp inschakelen. Wij geven eendaagse theoriecursussen voor de motor en de auto, zoals bijvoorbeeld de motortheorie in Eindhoven en de autotheorie in Den Haag. Bij beide cursussen ga je in de middag al examen doen bij het CBR. Je kan dus binnen 1 dag je theoriecertificaat halen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/