Say it
Image default
Aanbiedingen

Ruime keuze voor een leuk kindertijdschrift

Kindertijdschrift, een goed idee om dat cadeau te geven. Je kunt een los nummer kopen, maar een abonnement is natuurlijk nog veel leuker. In een blad voor kinderen staan artikelen die kinderen aanspreken. Kijk naar de leeftijd, waarvoor een bepaald blad geschikt is, dat is een indicatie. Jij kent je kind het beste en weet daardoor wat er bij hem of haar past en waar de interesse ligt. Neemt jouw kind nooit een blad of boek in handen en leest het zelden? Een zeer herkenbaar probleem, dat zichzelf niet oplost. Je kunt echter wel proberen het lezen van een boek en om te beginnen het kijken van plaatjes te stimuleren. Het hoort bij de opvoeding om kinderen al jong met een boek of tijdschrift kennis te laten maken.

 

Kindertijdschrift elke week in de brievenbus

 

Om er verzekerd van te zijn dat jij het favoriete kindertijdschrift elke week ontvangt, om jouw kind daarmee telkens een nieuwe boost te geven om te lezen, sluit je een weekabonnement af. Elke week op dezelfde dag een nieuw blad met nieuwe avonturen, tekeningen, plaatjes, spelletjes, puzzels, knutselwerkjes, een strip en nog veel meer om je kind achter het scherm vandaan te houden. Het is nu een goede tijd om voor de zomervakantie een abonnement af te sluiten.

 

De weekbladen kunnen eenvoudig mee op vakantie en blijf je thuis dan kan de verzameling tijdschriften mee naar buiten. Let eens op hoe vaak er iemand uit het gezin een blad pakt en erin leest of kijkt. Misschien jij zelf ook wel, want kinderbladen zijn zo leuk en verrassend. Ze staan boordevol inspiratie (waaronder knutselen, de natuur, eenvoudige recepten) voor de komende vrije weken.