Say it
Image default
Aanbiedingen

Hoe je zelf rookaccessoires kunt maken: Creatieve tips

Hoe je zelf rookaccessoires kunt maken: Creatieve tips

Roken is inmiddels een hele populaire activiteit geworden voor veel mensen. Tegelijkertijd zijn de kosten voor rookaccessoires erg hoog. Maar waarom zou je dure rookaccessoires kopen als je er zelf een kunt maken? Niet alleen is het leuk om creatief te zijn, je bespaart ook nog eens geld. In dit artikel ontdek je hoe je zelf rookaccessoires kunt maken. Volg deze creatieve tips en tover gewone huishoudelijke voorwerpen om in geweldige rookaccessoires. Wees inventief en geniet van je eigen handgemaakte rookaccessoires!

 

1. DIY Pijp 

Wil je een gepersonaliseerde pijp? Transformeer dan je koningswaterflesje in een geweldige houtbewerkingspijp. Snij de inhoud van de dop van het flesje en verwijder het papieren etiket van de fles. Plaats het flesje op een houten plank, trek een zwarte lijn rondom het flesje, een halve inch onder de verwijderde inhoud. Gebruik vervolgens een boor om een gat in deze lijn te slaan. Verwijder voorzichtig de horizontale vorm. Breng de pijp in model met een mes of een vijl, en vergeet de ruwe randen niet te schuren. Tot slot, maak de pijp lekvrij door er een koperen of aluminium bedradingsleiding doorheen te rijgen. Mocht je dit te ingewikkeld vinden kun je ook een pijp kopen bij een headshop.

 

2. DIY Bong Bowl

Ben je de schaal van je bong verloren of is het kapot gegaan? Maak dan eenvoudigweg een nieuwe schaal. Neem een kegelvormig glas, en afhankelijk van de diameter van je bong, zorg je ervoor dat je glazen kegelvorm op maat is. Plaats vervolgens de glazen kegelvorm in de opening van de bong. Plaats hierin een stuk aluminiumfolie. Maak het vast door de folie over de zijkanten te vouwen en druk de folie naar beneden zodat het mooi aanpast. Prik nu wat gaatjes in de folie en je DIY Bong Bowl is klaar voor gebruik! Ook kun je ze kopen bij 24high als je er geen zelf wil maken.

 

3. DIY Aansteker

Een aansteker is natuurlijk onmisbaar bij het roken, maar het is ook fijn om een gepersonaliseerde aansteker te hebben. Maak een gepersonaliseerde aansteker door jezelf of je favoriete citaten te schrijven op gewone witte aanstekers met Sharpie kleuren. Of je kunt hetzelfde doen met wateroverdrachtbeeld, watervaste tatoeage-infinity-symbolen, of stickers. Laat je creativiteit de vrije loop, zodat je aansteker er uniek uitziet.

 

https://www.24high.nl/