Say it
Image default
Zakelijke dienstverlening

Adembescherming geeft je lucht

Op sommige bedrijven wordt met regelmaat met gevaarlijke stoffen gewerkt waarbij het noodzakelijk is dat er adembescherming gebruikt wordt. Indien je dit niet zou doen kun je teveel stoffen binnenkrijgen die niet gezond voor je zijn.

Keuze uit diverse producten voor adembescherming

Adembescherming bestaat uit verschillende producten die met elkaar te combineren zijn. Zo kun je bij een bedrijf als G4S kiezen uit ademluchttoestellen, maskers, ademluchtcilinders, vluchtsets en de nodige accessoires. Als je kiest voor een ademluchttoestel dan kan dat bijvoorbeeld een fles met zuurstof zijn die je onafhankelijk van de omgeving gebruiken kunt maar die je wel dient te combineren met een geschikt gasmasker.

Beperk de keuze zodat je juist kiest

Op de website van G4S vind je diverse artikelen voor adembescherming. Je kunt hierbij de keuze wat verkleinen door aan te geven naar welke maat je op zoek bent en van welk materiaal het product gemaakt dient te zijn. Daarnaast kun je aangeven wat voor soort cilinder je zoekt. Als je het dan nog steeds moeilijk vindt om zelf de juiste keuze te maken of gewoon niet goed weet wat er geschikt is om te gebruiken binnen jouw onderneming dan neem je het beste eerst even contact op met G4S. Zij kunnen je het nodige advies geven op het gebied van adembescherming zodat je altijd de juiste producten kiest.

G4S voor producten, advies en diensten

Ieder bedrijf heeft de verplichting minimaal één bhv’er in dienst te hebben en zij leren op een cursus hoe om te gaan met adembeschermingsproducten. Wil je graag een expert op dit gebied in dienst hebben dan kun je bij G4S ook iemand inhuren die de veiligheid controleert en ervoor zorgt dat iedereen op een veilige manier zijn werkzaamheden kan uitvoeren. In geval van eventuele ongelukken kan deze expert ook ingrijpen.