Say it
Image default
Woningen

Praktisch een hor voor deur

Een hor voor deur is een metalen plaat met gaas die aan de binnenkant van een deur bevestigd is, meestal met schroeven of een ander soort bevestigingsmateriaal. Het dient als een extra beveiliging om ongewenste indringers buiten te houden.  

Waar kan je een goede hor kopen? 

Handy Horren is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is en gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige horren voor ramen en deuren. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan horren, waaronder vaste horren, vliegengaas, insectenhorren, rolhorren en schuifhorren. Alle horren worden gemaakt van duurzame materialen, waaronder aluminium, staal, roestvrij staal en kunststof. 

Het bedrijf biedt klanten de keuze uit verschillende kleuren en afmetingen, waardoor er een hor voor elk raam of deur is. Daarnaast hebben ze een grote selectie aan accessoires die kunnen worden gebruikt om het horren te installeren. 

Handige Horren staat bekend om hun hoge kwaliteit producten en persoonlijke service. Als een klant een hor wil, kunnen ze rekenen op een vriendelijke en behulpzame service en een product dat duurzaam en veilig is. 

Alleen maar de beste kwaliteit hor voor deur 

De horren van Handy Horren worden geleverd met een garantie tegen fabricagefouten. Ze bieden ook een levenslange garantie op alle producten. Als een klant een probleem ondervindt met een van hun producten, kunnen ze altijd contact opnemen met het bedrijf voor hulp. 

Kortom, Handy Horren is een uitstekend bedrijf voor als u op zoek bent naar hoogwaardige horren voor ramen en deuren. Ze bieden een uitgebreide selectie aan producten, plus professionele montage services en garanties. Bovendien worden alle producten gemaakt van duurzame materialen, wat betekent dat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

https://handigehorren.nl/c/hordeuren