Say it
Image default
Woning en Tuin

Weg met onkruid!

De eerste zonnestralen hebben zich alweer laten zien. In de loop van deze maand wordt het uiteraard alleen maar prettiger om buiten bezig te zijn. Plantjes worden gekocht en de tuin neemt men graag onder handen. Echter zit je er niet op te wachten om iedere keer onkruid te moeten wieden. Hiervoor kan je kiezen om gebruik te maken van een worteldoek. Eigenlijk zorgt dit ervoor dat de kans op onkruid tussen de planten minimaal is en zal blijven. Maar hoe leg je eigenlijk een worteldoek neer?

 

Het leggen van een worteldoek op de juiste manier 

Onkruid is nu eenmaal iets waar niemand op zit te wachten. Hoe mooi het soms ook kan zijn, je wilt dit niet tussen de planten hebben. Hiervoor kiest men ervoor om bescherming te leggen zodat de kans op onkruid minimaal is en zal blijven. Maar je dient er wel rekening mee te houden dat het op de juiste manier gelegd moet worden. 

Bij Fvr-trading.nl ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een worteldoek. Hier kun je diverse afmetingen bestellen welke vervolgens op rol wordt geleverd. Doordat deze doeken geen licht door laat gaan is de kans op groei minimaal. Wel is het zo dat er meer dan voldoende water doorgelaten wordt. Je wilt immers graag hebben dat jouw prachtige planten blijven groeien. Worteldoek bevestig je eenvoudig in de grond door gebruik te maken van gronddoekpennen.