Say it
Image default
Woning en Tuin

Een kennismaking met het beddenmerk Auping

De kans is ongelofelijk groot dat je al eens hebt gehoord over het beddenmerk Auping. Dit beddenmerk draait dan ook reeds een behoorlijke tijd mee op de markt. Door de jaren heen is ze erin geslaagd om de bedden die ze produceert stelselmatig naar een hoger niveau te tillen. Dat is uiteraard grotendeels het gevolg van het feit dat het merk zichzelf keer op keer heruitgevonden heeft. Het resultaat is een ongelofelijk kwalitatief aanbod met bedden dat haar gelijke op de markt eigenlijk niet kent. Zou jij ook graag in jouw slaapkamer willen kunnen genieten van de bijzondere kwaliteit die dit merk aan de dag weet te leggen? Dan moet je zeker even verder lezen!

Auping, een winnaar van verschillende designprijzen 

Auping staat erom bekend een merk te zijn dat haar volledig ziel in de bedden stopt die ze produceert. Dat valt niet alleen af te leiden uit de kwaliteit waar deze bedden over beschikken. Meer dan ooit vinden mensen het ook belangrijk dat hun bed over een mooie uitstraling beschikt. Ondanks het feit dat er meer dan waarschijnlijk niet veel mensen in je slaapkamer komen is het toch altijd leuk wanneer je in een mooi en goed opgemaakt bed kan stappen. Dat is zeker en vast het geval wanneer je één van de bedden gaat kopen van het merk Auping. Het is dan ook niet voor niets dat deze bedden in het verleden meerdere designprijzen in de wacht hebben weten te slepen. 

Een uitstekend bed dat zorgt voor een geweldige nachtrust 

De keuze voor een bed van Auping staat gelijk aan kiezen voor een absolute top kwaliteit. Dat blijkt uit de verschillende eigenschappen waar deze bedden over beschikken. Enkele niet onbelangrijke voordelen waar je bij een bed van dit merk op kan rekenen zijn dan ook de volgende:

  • De lichaamsdruk wordt op een efficiënte manier verdeeld door de spiraalbodem en matras;

  • De open structuur zorgt voor een optimale ventilatie;

  • Auping bedbodems kunnen als ronduit innovatief worden bestempeld; 

Naast bovenstaande is het ook nog eens zo dat je altijd bent verzekerd van een uitstekende garantie. De unieke kwaliteit waar deze bedden over beschikken zorgt er in de praktijk dan ook voor dat een geweldige levensduur altijd kan worden gegarandeerd. Ben je dus op zoek naar een geweldige investering voor je nachtrust op zowel de korte als de lange termijn? Dan is het zeker de moeite waard om de aankoop van een Auping bed te overwegen.

Verkrijgbaar als vlak en elektrisch verstelbaar exemplaar

Tot slot is het ook zo dat Auping je de mogelijkheid biedt om een keuze te maken tussen enerzijds een vlak bed en anderzijds een bed dat elektrisch verstelbaar is. Voor heel wat mensen is deze laatste optie veruit de meest interessante. Deze optie zorgt er namelijk voor dat je altijd op de meest optimale manier plaats kan nemen in bed. Dit niet alleen om te slapen, maar ook om bijvoorbeeld een boek te lezen of naar een filmpje te kijken. Heb jij een uitgesproken voorkeur voor een vlak bed of prefereer je toch eerder een elektrisch verstelbaar exemplaar? In allebei deze gevallen zal je daarvoor zonder probleem terecht kunnen bij het merk Auping! Bekijk gerust het aanbod van beddenspeciaalzaak Bröring