Say it
Image default
Woning en Tuin

Een houten vloer kopen van topkwaliteit

Bent u van plan een houten vloer aan te leggen in uw huis of misschien uw bedrijfspand, dan wilt u natuurlijk een houten vloer van de beste kwaliteit. Die kan Bax Houthandel voor u regelen. U hoeft alleen maar te beslissen welke soort houten vloer u het liefste zou hebben, en Bax Houthandel kan u adviseren én de vloer voor u leggen.

Voor wat voor soort houten vloer kunt u het beste gaan?

Het ligt natuurlijk aan uw huidige interieur voor welke houten vloer u het beste kunt kiezen. Bij Bax Houthandel heeft u veel keuze. Er zijn vele verschillende soorten hout waaruit u kunt kiezen, maar ook nog verschillende patronen waarin het gelegd kan worden. U bent er dus zeker van dat er een vloer tussen zal zitten die u in gedachten had. 

Op de website van Bax Houthandel kunt al veel informatie over houten vloeren vinden. Het is dus gemakkelijk om al een keuze te maken voordat u langskomt bij een vestiging. Uiteraard kunt u hier ook nog verder geholpen worden in uw keuze. Dan krijgt u ook een beter idee over hoe het er in het echt uit komt te zien, en wat de prijs ongeveer wordt. Wanneer u zelf uw vloer kunt leggen laten we dit natuurlijk aan u over, maar wanneer u de vloer wil laten leggen is dit wel mogelijk.

Wanneer u voor een houten vloer gaat bij Bax Houthandel, heeft u keuze tussen de volgende verschillende types: Eiken vloeren, massieve houten vloeren, lamelparket, parket en laminaat. Het ligt er natuurlijk aan wat voor soort uitstraling u wilt creëren met uw nieuwe houten vloer. Massief hout geeft bijvoorbeeld een erg rustieke uitstraling, terwijl laminaat een lichte en moderne sfeer kan creëren.

Kom langs bij Bax Houthandel voor uw nieuwe houten vloer

Mocht u interesse hebben in een houten vloer van Bax Houthandel, kom dan gerust een keer langs bij één van de vestigingen. Hier vindt u onder andere showrooms, en de medewerkers zullen altijd klaar staan om u te helpen en om u advies te geven. Verder kunt u altijd alvast telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen als u direct al vragen heeft.