Say it
Image default
Winkelen

Waarom een Babygym? 5 Redenen!

Een babygym is een geweldige manier voor baby’s om te spelen en te ontdekken. Elke ouder zou er dan ook goed aan doen om met hun kleine een babygym aan te schaffen. Maar wat maakt een babygym nou zo’n goede toevoeging voor een echte babykamer? In dit artikel kijken wij naar 5 redenen waarom elk gezin een babygym moet overwegen. Daarnaast suggereren wij dat je een babygym bestellen om je baby te verwennen.

1. Baby’s zijn visueel ingesteld

Baby’s zijn van nature visueel ingesteld, en dus responive op wat zij zien. Veel baby’s worden meestal aangetrokken door felle kleuren en zullen controleren wat zich voor hun ogen bevind. Als je een babygym koopt met veel kleuren, vormen en bewegende materialen, dan geeft dat je baby een visuele stimulatie die hun leert over verschille vormen en kleuren.

2. Aanmoedigt Ontwikkeling van Motorische Vaardigheden

Baby’s ontwikkelen hun motorische vaardigheden tijdens hun eerste levensmaanden. Door een babygym krijgt je baby de mogelijkheid om te leren hoe je op hun rug ligt, om op te staan, te bukken, creëren van balans en het aanmoedigen van hun creativiteit.

3. Stimuleert Coördinatie en Beweging

De meeste babygyms zijn voorzien van een verscheidenheid aan speelgoed zoals kralen, muziekinstrumenten en andere speeltjes. Een deel daarvan produceren geluid, wat je baby helpt om geluid en beweging te coördineren. Deze bewegingen–hoe klein ook- kunnen helpen om je baby’s verrast te houden en hun motorische coördinatie te verbeteren.

4. Versterkt de Relatie van Ouder & Kind

Een babygym versterkt de band tussen ouder en kind. Aan de ene kant omhelst het ouder-kind-interactie door middel van leuke spelletjes en activiteiten zoals luierwisselen tijdens het gebruik van de babygym. Aan de andere kant kunnen ouders hun baby’s betere stimulatie bieden door middel van de babygym meer dan alleen maar het spelen met speelgoed.

5. Verschillende Vormen van Entertainement

Een babygym is een geweldig speelkleed, maar het is ook een perfecte bron van entertainment. Baby’s leren nieuwe dingen tijdens het spelen met de speelgoed en staan te popelen om meer dingetjes te ontdekken. Daarnaast kunnen ouders er ook voor kiezen om hun kleintje te entertainen met een 360-graden kijkervaring in het midden van de babygym.

Conclusie

Een babygym brengt veel voordelen met zich mee, voor ouders én baby’s. Uit de bovenstaande redenen is het duidelijk waarom elk gezin een babygym moet overwegen. Baby’s zullen de visuele stimulatie krijgen, motorische vaardigheden ontwikkelen, betere coördinatie en beweging verkrijgen, een sterkere relatie met hun ouders ontdekken en profiteren van verschillende vormen van entertainement. Wil je dat jouw baby hier ook van geniet? Bestel dan vandaag nog een babygym!.