Say it
Image default
Tweewielers

De Kickbike Sport G4 koop je hier

Je kunt op verschillende manieren aan bewegen doen en steppen is een van de mogelijkheden daarvoor. We laten zien hoe je met deze sport begint door een product aan te schaffen.

Zo begin je met steppen

De Kickbike Sport G4 is het perfecte hulpmiddel om te starten met steppen. Dat komt doordat het een krachtig item is met verschillende voordelen, waardoor je gemakkelijk meerdere kilometers aflegt. We vertellen je wat voor profijt je hebt van dit voertuig zodat je binnenkort aan de slag gaat en onbekende routes begroet.

Iedere weg

Je wilt als sporter niet alleen parcours uitzetten met asfalt als ondergrond, aangezien je dat op een dag verveelt. Deze uitvoering is daarentegen zo gemaakt dat je eveneens rijdt door onder andere een bos. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met het landschap. In plaats daarvan versnel je immers dankzij de gedachte: mijn step kan elke situatie aan. Zo word je bovendien een veelzijdiger sporter. Kortom: je leert je woonplaats opnieuw kennen door een pad in te slaan waar je voorheen altijd langsreed vanwege de banden met een allround profiel die nog jaren goed blijven

Geen vast model

Niemand heeft dezelfde houding en daardoor bestaat er ook geen model dat aan ieders wensen voldoet. De Kickbike Sport G4 is daarnaast verstelbaar, hierdoor mag je zo lang sleutelen aan bijvoorbeeld de voetenplank om je eigen wederhelft te creëren en jezelf te ontwikkelen. Want door een perfecte afstemming lukt het je om effectiever een bocht te nemen, extra meters te pakken of langer in een positie te staan.

Bewegingsruimte

Er is tevens een optie om het stuur te verstellen. Hierdoor krijg je de kans om specifieke spieren te trainen, denk hierbij aan de spieren in je benen. Met andere woorden: daag jezelf voortdurend uit om een sterkere conditie te kweken waarmee je eenvoudiger een snellere tijd noteert, geen kramp op voelt borrelen en je met trots zegt na de laatste meters: dit heb ik goed gedaan.

Hiermee houd je het bovendien leuk voor jezelf, aangezien er altijd methodes zijn om in een nieuwe situatie te raken waaruit je groeit door de intensiteit waaraan je went om prachtige momenten te beleven.
Tot slot is deze step beschikbaar in het blauw, oranje, rood en zwart. Dus je vindt de kleur die het beste bij je past.

Kortom: bekijk onze website om je eerste step te bestellen.

https://stepsonline.nl/product/kickbike-sport-g4/