Say it
Image default
Kunst en Kitsch

Decoreer jouw huis met een schilderij foto

Een nieuwe schilderij foto is een mooie toevoeging aan de inrichting van jouw huis. Wil je een keer iets anders dan een simpel schilderij van een landschap, dieren of een random portret van iemand die je niet kent? En wil je ook niet zomaar een foto afdrukken en ophangen aan de muur? Dan is een schilderij van een foto misschien iets voor jou. In dit schilderij wordt jouw foto na geschilderd. Zo heb je een origineel schilderij aan je muur hangen die tegelijkertijd heel persoonlijk is. Een schilderij van een foto staat mooi in elke kamer van het huis. Het enige wat jij hoeft te doen is een foto uitkiezen en de opdracht doorgeven aan een schilder.

Verschillende formaten

Je kunt de schilderij foto in verschillende maten laten maken. Wil je één grote schilderij foto op je kale muur? Of wil je liever meerdere schilderij foto’s van verscheidene familieleden? Je kunt het zelf bepalen, want voor elk schilderij kun je de gewenste maat doorgeven.

Kleur of zwart-wit

Daarnaast kun je ook kiezen of je de schilderij foto in kleur wilt laten schilderen, zodat de foto realistischer lijkt of dat je de schilderij foto in zwart-wit tinten wil laten schilderen, voor een warm effect. Daarnaast kan je ook andere kleurencombinaties aanvragen. Denk bijvoorbeeld aan een sepia effect. Alles is mogelijk want het schilderij moet nog geschilderd worden. Sommige bedrijven doen dit met de hand waardoor de schilderij foto echt handwerk is. Andere bedrijven hebben hier echter luxe machines voor, waardoor het schilderen sneller zal gaan en je vaak minder hoge kosten hoeft te betalen dan wanneer iemand het met de hand schildert. Het is maar net wat je wil, er is erg veel keus. Dus weet jij misschien al welke foto je wilt laten schilderen?