Say it
Image default
Hobby en vrije tijd

Je shisha optimaliseren

Je wil natuurlijk optimaal genieten van je shisha ervaring als ervaren shisha roker. Gelukkig zijn er erg veel manieren te bedenken waardoor jij optimaal kunt genieten van je shisha. We nemen in dit artikel daarom graag wat waterpijp tips met je door. Hierdoor kun jij met je vrienden of vriendinnen intens gaan genieten van de perfecte shisha.

 

Een simpele maar zeer effectieve tip is het toevoegen van ijs aan het water. Hiermee zorg je ervoor dat het water lekker koud is en ook lekker koud blijft. Zo inhaleer je lekker koele en zachte rook. Een andere leuke toevoeging is melk. Melk zorgt ervoor dat de rook die uit de waterpijp komt een stuk dikker wordt. De hoeveelheid melk die je gebruikt bepaalt hoe dik de rook zal zijn. Je moet wel goed opletten dat je niet teveel erin doet want dan kan het gebeuren dat er bellen melk in de slang komen. Dit is niet bevorderend voor het roken. Een andere tip die we graag geven is het toevoegen van alcohol in je shisha.  Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor witte wijn of minder sterke smaken zoals mint. Wanneer je fruittabak gebruikt is rode wijn zeker een aanrader. Wanneer je kiest voor een sterke drank is dit lekker om te combineren met appel, mint en meloen. Je kunt alle soorten drank proberen en zo erachter komen wat jij het lekkerst vindt.

 

Ook met de bereiding van de tabak kun je variëren. Het is leuk om eens verschillende smaken tabak door elkaar te doen. Je kunt alle fruitsmaken of drank smaken combineren om zo achter de voor jou ideale combinatie te komen. Zorg altijd dat je ze goed met elkaar mengt. Daarnaast is het aan te raden om van de sterkste tabaksoort minder te gebruiken.

 

Wat betreft het kooltje hebben we ook een tip. Leg deze altijd aan het randje van het tabakskommetje. Vooral bij grotere kommen is dit erg handig. Je kunt zo het kooltje makkelijk ronddraaien tijdens het roken waardoor je het hele oppervlak gebruikt van de folie. Zo maak je optimaal gebruik van je shisha.

 

https://premium-hookahs.nl/